A+ A A-

El postpart és una etapa de la qual moltes vegades queda desapercebuda, la veritat es que quan una dona esta gestant, majoritàriament te molt en ment el moment del part, però a partir de que el nostre fill ja esta entre nosaltres, comença una nova etapa en la vida de la dona.

L’etapa del post part es una etapa de canvis en la que es mobilitzen molts estats emocionals com la felicitat, l’alegria, l’amor cap al teu fill, però a la vegada també es mobilitzen molts dubtes, pors, inseguretats, cansament… amb tot això no em d’oblidar l’existència d’un nadó, el nostre fill que te una demanda d’amor, aliment, contacte, braços, paciència i comprensió.

Moltes vegades aquesta situació, ens fa sentir impotents, tenint la sensació que no ho podem abarcar tot. Això ens pot provocar a sentiments de decepció en nosaltres mateixos. Aquesta es una etapa en la que segurament necessitarem més recolzament que cap altra, recolzament de la parella o de les persones que estiguin al nostre costat.

Et proposo un recolzament emocional durant aquesta etapa, tant a nivell individual com grupal, a la vegada poder compartir tots aquests canvi, emocions i sensacions amb un grup de dones que estan passant per la mateixa situació. Amb la possibilitat de seguiment del post part precoç a nivell de domicili i post part amb sessions de grup de forma setmanal.

En el seguiment individual del puerperi a domicili es realitzaran les següents tasques:

  • Control dels canvis i modificacions fisiològiques del cos de la dona en el postpart.
  • Suport físic i psicoemocional.
  • Suport a l’alletament matern.
  • Evolució i cures del nadó els primer 10 dies de vida.
  • Treball de parella i família. Concepte i consells.

En el seguiment de les sessions de postpart, la dona i o parella amb el nadó, on la primera part de la sessió s’intercanviaran tota sèrie d’experiències que han anat succeint al llarg de la setmana, dubtes, problemes i intentarem buscar possibles solucions. La segona part serà per treballar a nivell de grup amb els nadons mitjançant: massatges i parlant de temes que incideixen en el primer any de la vida dels nostres nadons.

 

Testimonis

Marta, Jordi i Lluc
2010-09-27, 06:18
Vaig començar les classes de prepart amb l’Àngels estan embarassada de 5 mesos. Em sentia m...
Gemma
2010-11-29, 19:35
Vaig descobrir 9mesos quan intentava quedar-me embarassada. Després d'algunes sessions amb l'...

Copyright 9mesos 2012. Disseny web Pixel81.

Connexió