9mesos a Nualart. Des de 9mesos volem donar a conèixer Nualart.

Des del principis d’Abril 9mesos segueix al mateix lloc però amb una nom i una imatge renovadora. Després d’uns quants anys i varis canvis hem dit adéu a Vital. Han estat anys treballant amb grans persones, retrobant grans amistats, però de vegades els camins en porten a canvis. Aquests anys intensos hem aprés moltes coses al costat de grans professionals dels quals segurament no perdrem el contacte, però ha arribat el moment de donar una nova cara a Vital i això ens ho ha facilitat una ànima jove, fresca i amb una energia femenina que renova en general. Ha arribat una etapa de canvi i l’hem de rebre amb els braços oberts i amb energia per seguir treballant dia a dia sobretot al costat de les nostres dones. Les dones empoderades, les dones lluitadores, les dones que s’informen, les dones d’avui, i d’ara que són les dones del futur.

El centre es renova i canvia de cara i de nom. Des de principis d’Abril és Nualart, un centre/projecte iniciat i impulsat per Helena Nualart pensat amb molt carinyo, molt tacte i amb una vessant molt femenina, es per això que volem donar a conèixer des de 9mesos la nova imatge del centre. Nualart que porta el cognom de l’Helena, aquest esperit jove que aterrissa a l’antic Vital de Santpedor i li vol donar un altre aroma, un altre caire. Nualart que tal com diu l’Helena, simbolitza valentia de les persones per intentar portar al cos cap al seu benestar. Nualart que està format per la fusió de dues grans paraules NUA + ART.

Des de 9mesos seguirem treballant i vetllant per l’acompanyament durant l’embaràs, el part i el postpart des de la part més individualitzada, respectuosa i empoderadora d’aquestes dones que es permeten, que senten, que gaudeixen del temps en el que una vida dins l’úter matern comença a aflorar i desenvolupar-se per agafar embranzida i poder realitzar un retrobament amb aquesta mare encoratjadora quan aquesta descobreix l’espai extra uterí, sense oblidar-nos del suport incondicional de qui encoixina i acompanya tot aquest procés.

I a la vegada volem celebrar conjuntament amb l’Helena i tots els que ens seguiu aquests canvis que segurament ens aportaran coses magnífiques.

 

“No deixis de perseguir allò que realment vols fer. No deixis de banda ni els somnis ni les passions. Amb amor i inspiració no crec que puguis equivocar-te”.

Ella FitzgeraldIMG-20190425-WA0000