ACOMPANYAMENT DILATACIÓ A DOMICILI

La majoria de les dones tenen por perquè es pensen que no sabran identificar l’arribada del seu fill. El meu objectiu és ajudar a què les dones puguin identificar els primers signes i símptomes de part, que vegin que el cos està canviant i que ens avisa que el nostre fill vol nàixer. I a reduir al màxim les pors que interfereixen en el procés de part

Al domicili disposem de molt més espai i molts més recursos que a un box de dilatació d’una sala de parts; un llit confortable, un bany amb banyera adequada, llums tènues, música, i la companyia de totes les persones que la dona escull que estigui al seu costat en el moment del part.

Em desplaço al domicili per acompanyar a la dona en el dolor de les contraccions oferint els recursos corresponents dins l’àmbit domiciliari a la vegada de tot el suport psico-emocional a la dona i parella.

I ajudo en la presa de decisions per saber quin és el millor moment per la dona per traslladar-se a l’hospital. A partir d’aquest moment és ella la que es desplaça al mitjà hospitalari acompanyada de qui ella cregui convenient; la continuïtat de l’assistència al part es farà a l’hospital amb l’equip corresponent que hi hagi aquell dia de guàrdia i seguint tots els protocols pertinents dels quals es treballi en l’hospital escollit per la dona per anar a parir.

Per contractar aquest servei és important posar-te en contacte amb mi per realitzar una entrevista personal i valorar la gestació en tots els aspectes.