TESTIMONIS

Gemma, Tayo, Èlia i Arió, Març 2023

Vam fer el curs de preparació al part per la meva segona maternitat amb l’Àngels i va ser una experiència molt bonica. La sessió amb l’Èlia, la meva filla gran de dos anys, va ser màgica, l’Àngels va connectar amb ella des del primer moment i totes les seves recomanacions ens han sigut de gran ajuda per preparar-la per l’arribada del seu germà. En la sessió amb la meva parella l’Àngels ens va empoderar, ens va donar eines per gestionar cada fase del part, fent-nos sentir que els dos érem part del procés, un equip.
Finalment el dia del part vaig tenir la immensa sort de tenir l’Àngels de llevadora. Era un part de risc que va tenir moments de tots colors però l’Àngels ens va explicar cada moment el que passava, les opcions que teníem, em va animar fins al final i finalment, envers totes les dificultats l’Arió va arribar per part natural.
Avui fa una setmana que estem els 4 junts. L’Èlia estima el seu germà amb bogeria, el cuida i està molt pendent d’ell. Com és lògic hi ha moments en que està més sensible però estem convençuts que tot el que vam treballar amb l’Àngels l’ha ajudat a fer aquest procés el més dolç possible. Us recomanem l’Àngels al 100%.
Eternament agraïts,

Alba, Pere i Núria. Desembre de 2022

Des que vam explicar al nostre entorn que seríem pares, vàries conegudes ens van recomanar fer la preparació al part amb l’Àngels, així que ho vam reservar des del principi de l’embaràs.

Després de la formació estem molt agraïdes per les recomanacions, i molt contentes amb la formació rebuda. Ja havíem fet altres classes de prepart però després d’aquestes 8 hores de formació a 9mesos (8h que ens van passar volant) ens sentim molt més preparades per encarar el part i el postpart.

Gràcies Àngels per la claredat a l’hora d’explicar tot el procés de part, per fer-ho fàcil, divertit i dinàmic i per donar eines a l’acompanyant, que fins ara ningú li havia donat eines de cara al part, es percep la passió per la teva feina!!

Ja hem començat a recomanar aquestes sessions, tenim claríssim que si sentim que necessitem assessorament durant el postpart i la lactància ens agradaria tornar-te a veure i estem desitjant trobar-te a la sala de parts!!

Alba, Cristian i Nil. Octubre de 2022.

L’arribada del Nil ens emocionava i ens aterrava a parts iguals. La incertesa que rodeja a tot el procés del part, el no saber com començaria, el si sabríem actuar bé i a temps… sumada a la falta d’acompanyament per part de la seguretat social degut a les restriccions socials a causa de la pandèmia, van fer que tinguéssim la necessitat de recórrer a un acompanyament al part personalitzat. Per sort, el boca a boca ens va portar a conèixer a l’Àngels i des del primer moment vàrem connectar i va saber què necessitàvem i com explicar-nos el procés de forma fàcil, senzilla i entenedora per nosaltres.

Tant és així que just acabar la sessió de pre-part ja li vam demanar que es reservés per nosaltres una sessió de post-part, tant ens era com ens anés el part, però teníem clar que en el post-part també ens podria ajudar i molt.

Saber que tens una persona a qui recórrer en cas de tenir un problema ens dóna una sensació de seguretat i tranquil·litat dins del meravellós i boig món de la maternitat/paternitat.

Gràcies Àngels per tots els consells i hores invertides, has fet que aquesta bonica etapa la puguem recordar sempre amb un somriure a la boca.

ALBA, POL, ARNAU I AURA. Febrer 2022.

A través de moltes recomanacions de diferents amics, vem conèixer a l’Àngels. Buscàvem algú que ens donés consells sobre com afrontar un segon part de forma natural, sense epidural. Sens dubte la vem trobar; vem fer una sessió prepart en la que  l’Àngels ens va donar molta informació sobre exercicis per les últimes setmanes, eines per suportar millor les contraccions de part (moviments, sons, ajuda de la parella…), i unes idees molt clares en cas de trobar-nos amb un part ultraràpid. Les seves paraules van ser de gran ajuda. El nostre segon part va ser molt ràpid, natural i a l’hospital.

Molt contents d’haver-nos creuat amb l’Àngels i molt agraïts per tots els seus consells. Recomanem al 100% l’experiència!

DANI i VANE

A pocs dies de finalitzar l’embaràs  ens van sorgir dubtes sobre com afrontar el moment del part. Així doncs, vam iniciar la recerca d’una llevadora que ens pogués oferir informació relacionada amb tots aquests dubtes. Mitjançant uns familiars vam conèixer l’Àngels Bonet, una professional formada i amb experiència, que fa arribar de manera molt clara tota la informació relacionada amb el procés del part, disminuint així les nostres pors.

Així doncs, considerem que ha estat una experiència molt agradable i profitosa.

Gràcies Àngels per voler compartir els teus coneixements amb nosaltres!!

Oriol, Elna i Marta

“Una de les certeses que hem anat aprenent al llarg del nostre embaràs és que el coneixement ens empodera i ens atorga tranquil·litat davant de tots els canvis i experiències que han d’anar arribant. L’Àngels ens ha acompanyat en aquest procés d’empoderament i creixement durant la preparació al part. La seva experiència com a llevadora i com a mare, així com la passió i entrega que ha compartit amb nosaltres, ens ha donat l’oportunitat de viure un final de l’embaràs serè i amb la convenciment que el seu suport ens permetrà viure aquesta nova etapa que comença amb una bona actitud.

Després d’aquell cap de setmana, l’Àngels ens ha seguit acompanyant i resolent tots els dubtes i inquietuds que podrien anar sorgint. La sensació de saber que tens un referent a qui consultar ens ha donat molta tranquil·litat.

Miriam i Joan

En primer lloc, els dos vam coincidir que el contingut de les classes han estat molt interessants i vàlids per poder portar la recta final de l’embaràs amb més tranquil·litat, no només a nivell de teoria sinó també en l’aspecte pràctic.

Ens ha agradat molt les explicacions properes que ens has fet i l’interès que  has mostrat per cada una de les parelles que érem allà.

Estem molt agraïts del teu oferiment en seguir en contacte amb nosaltres i resoldre’ns dubtes que ens van sorgint ara i més endavant.

Gràcies per compartir la teva professionalitat i apropar-nos en aquest món tant emocionant i nou que ens ve per nosaltres.

Pablo, Eva i Raquel

La informació és fonamental per tal d’enfrontar el part. No hem de tenir por i amb els consells de l’Àngels Bonet disposem d’eines per ser forts en els moments més durs d’abans, durant i després del part. És molt important que les nostres parelles estiguin informades conjuntament amb nosaltres per tal que puguin ajudar-nos durant aquells moments on nosaltres necessitem aquella companyia emocional i disposició per atendre les nostres peticions en cada moment.(Ells/es ens poden ajudar des de l’altre banda sempre que tinguin clar que si mantenen la ment freda -nosaltres no podrem- seran el nostre punt de referencia per tal de no descontrolar-nos i tractar de que el fet de parir sigui un exercici passatger, una experiència única on les nostres parelles també tenen el seu paper.) Després del part hauran d’estar preparats per continuar ajudant-nos a mantenir els peus a terra amb la comprensió necessària.

Amb el nostre testimoni volem dir que l’Àngels no només ens orienta a les dones i ens resol tots els dubtes que nosaltres tinguem (sempre tenim dubtes que no ens atrevim a fer, s’ha de perdre la vergonya, fer una llista de dubtes i exposar-los en veu alta. És el nostre cos, ment, nadó, part, experiència irrepetible…) si no que a la vegada informa a les nostres parelles de la realitat del que viurem i a nosaltres li estem molt agraïts per ser clara, directa. Està clar que és jove però té una experiència valuosa que posa a la nostra disposició. Si esteu dubtant de si contactar amb l’Àngels Bonet o no, en Pablo, la Raquel i jo us diem que és una de les millors opcions que teniu i que li agraïm ara i sempre els seus consells i disposició. Sense dubtar-ho tornaria mil cops a trucar-la i quedar amb ella. Moltes gràcies Àngels!

Gisela, Marc, Pere i Roc

Vem conèixer l Àngels en la preparació del part del nostre primer fill, el Pere. Des del primer dia vem quedar convençuts que era el que buscàvem. Algú format i amb molta experiència que et dona molta informació del procés en que et trobes, recolzament total a nivell professional, humà i emocional, i l oportunitat de compartir el moment amb gent que està passant pel mateix que tu ( vem fer una colleta molt maca).

Les sessions ens van fer viure i gaudir de l embaràs… éren una estona només dedicada a viure el moment… per pendre’n plena consciència. Vem tenir la sort que estava de guàrdia el dia del part i ens va donar molta seguretat i tranquilitat, així com tota la guàrdia d aquell dia, i va ser una experiència molt bonica. Quan la Gisela va quedar embarassada del Roc també vem anar a les sessions de preparació. La informació ja la teníem, però sentíem la necessitat de viure unes estones tranquils centrant-nos amb el que venia tal i com ho havíem fet amb el primer. Ens va resoldre dubtes i ens va aconsellar. El part del Roc va ser molt especial, una experiència increïblement maca que ens marcarà per sempre, i sempre estarem molt agraïts a l Àngels pels consells rebuts que ens van ser de gran ajuda.

Ariadna i Jaume

Ja estem en plena setmana 38 i escric aquestes línies des d’un estat de dolça espera. Gràcies a l’Àngels aquests dies estan passant amb il·lusió i sense gens de por, tot i les ganes que arribi el moment. El nostre pas per 9 mesos ha estat fantàstic; tenir tota la informació que ens va facilitar l’Àngels ens ha donat molta tranquil·litat. No sabem com anirà el part, però tenim les eines necessàries per afrontar-lo, i el fet de conèixer què està passant en cada moment ens dóna una seguretat que no té preu. L’Àngels és la justa mesura que buscàvem: des d’unes explicacions realistes, tocant de peus a terra i amb base científica, fins al respecte pel procés natural, l’emoció de parir i l’acompanyament intuïtiu. A més a més, aconsegueix un acostament de la parella, facilitant que ens entenguem en uns moments que per la dona explicar com et sents o què necessites es fa tan difícil, i donant-li a l’home la importància que es mereix en aquest moment. Estem molt contents d’haver-te conegut Àngels, i segur que et tindrem molt present quan arribi el moment. Moltes gràcies!

Gemma, Aleix i Ton

Esperàvem il·lusionats l’arribada al món del nostre fill Ton, però alhora vivíem aquests darrers moments amb certa angoixa davant d’una situació que desconeixíem.

El nostre pas per 9mesos va ser del tot positiu i enriquidor, i des del primer dia l’Àngels ens va encomanar la seva serenitat i el seu entusiasme enfront d’aquest màgic moment vital que ens esperava. Gràcies a això i a tots els coneixements que ens va transmetre, vam viure l’última etapa de l’embaràs amb tranquil·litat i naturalitat, gaudint al màxim de cada instant.

L’ambient a les classes, relaxat, agradable i en molt bona companyia, va esdevenir el moment setmanal de connexió amb el nostre fill, el nostre moment preferit de la setmana!

Xevi, Vero i Noah

Ha estat una experiència molt profitosa. No sabíem ben bé el que ens trobaríem i la veritat és que l’Àngels ha fet que desapareguessin els dubtes i les pors que ens podia generar el gran moment. Estem molt contents d’haver comptat amb ella per aquesta experiència i sens dubte ho tornaríem a fer. Gràcies pel tracte i els consells.

Alicia i Yara

“Jo vaig anar a les classes de postpart, va ser el que jo necessitava en aquell moment en el que un nou món s’obria davant meu amb l’arribada de la nostra floreta. Em va donar SEGURETAT per entomar aquests primers mesos, CONFIANÇA en mi mateixa (perquè sobretot no necessites que et diguin com es fan les coses, sinó que el que necessites es saber que les teves decisions son bones) i tot això envoltat de l’AFECTE amb que l’Àngels es caracteritza i amb el que et fa sentir especial. Gràcies per tot.”

Raul

Pues el meu pas va ser perfecte, em va servir per perdre moltes pors que tenia i assabentar-me de qualsevol opció possible de part, de fet ho hem recomanat a tots els amics, vas molt mes segur i tranquil després del pas per “9 mesos”, moltes gracies per tot!!

Anna, Jaume i Martí

Assistir a les classes de pre-part de 9 mesos ens ha servit per arribar en el moment del part molt ben informats. Els coneixements que ens ha transmès l’Àngels ens han estat de gran utilitat per viure la complicada arribada del Martí amb la màxima tranquilitat i conscients de les coses que podien anar passant. Compartir el “camí” de ser pares amb altres parelles ha estat molt enriquidor i emocionant. Totes les sessions, celebrades en un ambient molt agradable i relaxat, han estat de gran interès.

Adela, Albert i Milena

Per nosaltres ha estat una sort poder gaudir de l’acompanyament de l’Àngels en l’embaràs de la nostra segona filla, la Carlota. Havíem conegut l’Àngels durant el part de la nostra primera filla, la Milena, ara ja fa dos anys i mig, i aquest cop de seguida vam tenir clar que volíem que ens acompanyés aquest embaràs. Per nosaltres i per la Milena va ser una sort immensa trobar-nos l’Àngels en aquell part i sé que si no hagués estat per la seva professionalitat i implicació personal, el part no hagués anat ni molt menys tant bé. El seu acompanyament aquesta vegada ens ha aportat molta confiança. L’hem sentit sempre molt propera i li agraïm molt especialment la seva calidesa i disponibilitat en tot moment. Crec que l’Àngels té el do de l’empatia i la consciència profunda de saber què implica el naixement d’un nadó i d’una maternitat acompanyades d’una o altra manera…. i sap acompanyar-ho, comprendre’ns en les nostres inseguretats, escoltar-nos, donar la informació que necessitem en cada moment i recolzar-nos, a cada mare, cada parella i cada criatura per tal que puguem anar destriant com volem construir-nos com a mares i pares d’aquestes criatures tant boniques. Gràcies per treballar tant bé.

Ivan, Rosa i Arnau

Estem molt contens d’haver passat per 9 mesos, ens ha ajudat molt el camí d’aquest embaràs del nostre primer fill. Recomanem a tots els futurs pares que no deixin de viure aquesta experiència, perquè s’ha de viure, no es pot explicar. I sobretot a tu Àngels et donem les gràcies, per tota la bona feina el dia del naixement del nostre fill. Moltes gràcies de tot cor.

Miquel, Anna i Arnau

La nostra experiència amb l’Angels comença des de l’inici del nostre embaràs. Ella ens ha anat fet el seguiment i algunes visites, ens ha resolt els dubtes i ens ha assessorat amb tot el que ha calgut. Després vam començar amb les classes de ioga i prepart, que per a nosaltres han sigut de gran ajuda, tant a l’hora de preparar l’arribada del nostre fill com durant les hores del part, ja que l’Àngels durant les classes de prepart, ha sigut molt propera i ens ha trasmès tot el que ens calia saber per quan arribés el moment de tenir a l’Arnau. L’espai que ofereix 9 mesos et dóna la oportunitat de compartir la teva experiència amb altres parelles i això també és molt enriquidor.Ha sigut una gran experiència que recomanem a tothom!!!! Per altra banda volem agrair a l’Angels d’una forma molt especial el seu acompanyament durant el part. La seva gran professionalitat, la serenitat, la seva tendresa, el suport, els ànims i la força rebuda durant les hores del part han sigut molt importants per nosaltres, ja que hem pogut disfrutar moltíssim del naixament de l’Arnau. Gràcies per ser tu qui ens va entregar el nostre fill en braços per primera vegada! MOLTES GRÀCIES PER TOTA L’AJUDA I ELS SUPORT QUE ENS HAS MOSTRAT, I MOLTISSIMES GRÀCIES PER HAVER COMPARTIT EL MOMENT MES IMPORTANT DE LA NOSTRA VIDA AMB NOSALTRES!!

Anna

A 9mesos m’he sentit com a casa. Tant jo com el meu marit hem assistit a les classes de prepart i ha estat una experiència inmillorable. Segur que quan estiguem esperant el 2on tornarem a venir. Gràcies Àngels.

Laia, Jordi i Jana. Desembre de 2022

Per una banda, passar unes hores amb l’Àngels ens ha servit per guanyar confiança, seguretat, vèncer algunes pors i preguntar dubtes que durant les sessions ens han anat sortint. Per altra banda, també es crea un ambient amable, en ser un grup reduït, on es comparteixen anècdotes, dubtes i somriures.
Es parlen de molts temes, des del prepart, el part i el postpart, a l’alletament,la  relació de parella, rols socials i emocionals…

Tant el Jordi com jo estem contents d’haver participat de les sessions de preparació al part i recomanem participar-hi a tothom que pugui. 

Salut!

Andrea, Oscar per l’arribada del Rai. Novembre de 2022

Tot i ser el segon embaràs i ja tenir una bona motxilla d’experiències, vam decidir deixar-nos assessorar per una llevadora de cara a preparar la segona maternitat. I va ser un gran encert arribar a les mans de l’Àngels i deixar-nos portar per tot el seu coneixement. L’Àngels és una gran professional que sap escoltar, entendre, empatitzar i adaptar la sessió a les particularitats de la parella. A més, es veu una professional activa i apassionada per la seva feina, que aconsegueix que la sessió no baixi d’intensitat en cap moment. L’Àngels ens ha permès connectar amb el nostre segon fill (que no estava sent tan fàcil com amb el primer) i donar-nos consells molt útils per al segon part. Recomanem els seus serveis a totes aquelles famílies que vulguin un acompanyament professional, viu i empoderant.

Anna i David. Setembre de 2021.

Les sessions prepart amb l’Àngels van ser el primer regal de la meva germana quan es va assabentar que estava embarassada. I no podia ser un regal més encertat! Aquests dos dies ens han ajudat molt a resoldre dubtes, sentir-nos informats i empoderats i esperar el part de la nostra Iris amb molta il·lusió i confiança. Ha estat un intensiu molt complet, on hem parlat de tot (contraccions, quan anar a l’hospital, què ens trobarem un cop arribem allà, diferents tipus de part, el postpart… i fins i tot la relació amb la parella després de l’arribada de la criatura) i ha estat molt amè i explicatiu. Ho recomanem a totes les parelles que coneixem que estan en el mateix moment que nosaltres, ja que sens dubte l’Àngels és una professional apassionada i experta perfecta per acompanyar en aquest procés. Gràcies per tot!

Mercè, Quim i Gala. Febrer 2022.

Fer el curs de preparació al part amb l’Àngels ha estat, sense cap dubte, una molt bona elecció. No només hem parlat de signes d’inici del part i fases del part, sinó també des d’exercicis a fer durant les últimes setmanes d’embaràs, la lactància i postpart. Sempre amb informació basada en l’evidència científica per afrontar cada situació qmb tota la informació.

Al ser grups reduïts, ens hem sentit super còmodes en tot moment, per resoldre dubtes personals i compartir qualsevol experiència.

Ho recomanem sense dubte a totes aquelles parelles que estiguin esperant una criatura.

Gràcies per tot Àngels, tant de bo ens trobem a la sala de parts!!! <3

Cisco, Anna, Mariona i Jana

9 mesos ho vem conèixer per la nostra primera filla, la Mariona, vem fer el curs de prepart i postpart però no ens el va fer l’Àngles sinó l’Alexandra, també una gran professional, perquè l’Àngles tenia els grups plens. Va ser una experiència meravellosa, preparant-nos del tot pel que és el més important de les nostres vides i sobretot acompanyar-nos en els primers mesos de tanta inexperiència i inseguretat.
Després va arribar la Jana, i per nosaltres tornava a ser nou el fet de tenir un segon fill, i no ho vem dubtar ni un moment i vem recòrrer altre vegada  a l’Àngles per preparar-nos tal i com haviem fet amb la Mariona.  Moltes gràcies per la feina que féu!

Sara, David i Bruc. Abril de 2020.

L’experiència de fer una lactància materna tot i ser dura pot arribar a ser molt gratificant i bonica de dur a terme. En el meu cas per diferents factors no va ser així ja que durant el primer mes del meu nadó vaig anar veient que la cosa no anava bé. Per la salut del nadó i el meu estat anímic ja que veia que no agafava pes i el meu neguit era cada vegada més gran vaig haver de començar a donar biberons per suplementar el pit. A mida que passaven els dies els biberons eren de més quantitat i, tot i oferir el pit al nadó, no veia que hi hagués més llet. Al mes i mig quan estava gairebé decidida a deixar el pit (tot i que el meu cap només i donaven voltes les mil i una coses que havia pogut fer malament per no poder fer una lactància materna) una coneguda em van recomenar a l’Àngels perquè havia quedat molt satisfeta del seu acompanyament durant el procés de lactància. Així doncs, sense dubtar-ho em vaig posar en contacte amb ella! De la meva experiència només en puc dir coses positives. Quan li vaig explicar el meu cas ràpidament va identificar els possibles factors tant fisiològics, emocionals i de funcionament de la lactància que podien haver anat malament. Em va fer sentir molt bé i veure que aquest procés no és tant fàcil com a vegades expliquen i que, tot i ser, una mica tard perquè la criatura ja tenia 7 setmanes encara podíem fer alguna cosa per recuperar la lactància materna. En el meu cas a part dels factors emocionals podia afectar tenir una hipoplasia mamària amb un dèficit de teixit mamari al pit per poder produir llet. Tot i així, em va proposar cremar l’últim cartutx i fer una relactancia. Cap professional amb els quals havia parlat (2 llevadores, pediatra i enfermeres) m’havien proposat aquest mètode. No ho vaig dubtar en cap moment i vaig demanar el relactador per comprovar si podia acabar fent una lactància materna o no.

Les paraules de l’Àngels em van ajudar molt, em va passar diferents informacions on parlaven dels possibles problemes físics pels quals la cosa no anava bé i m’ho va explicar per poder-ho entendre.

Crec que és una gran professional, realment es veu que la seva professió és per vocació i acompanya a les persones amb estima i buscant la millor forma per resoldre dubtes o problemes que se li plantegin.

La tranquil·litat que m’ha donat de ben segur que m’ajudara a relaxar-me durant aquest procés.

Gràcies!

Bego, Albert i Àsia

El nostre pas per 9 mesos va ser un gran encert, vaig tenir un part molt diferent al que m’esperava i tant el que vam aprendre la meva parella i jo en la preparació al part, com el recolzament de l’Àngels durant el part van ser una ajuda sense preu. Tot i així, el que va ser realment fonamental per a nosaltres va ser el post-part!

Lluís, Esther i Joana

Hi ha un abans i un després d’haver passat per les mans de l’Àngels i el seu centre 9mesos. Jo em trobava amb un bloqueig, doncs cada vegada que em parlaven del part em marejava (fins al punt de desmaiar-me), però amb molta dolçor i paciència l’Àngels em va treure aquesta por i ens va ensenyar (al meu marit i a mi) a estar preparats per qualsevol situació davant d’un tipus de part o un altre. Jo creia que en el moment del part havia de fer tota la feina, però estava equivocada, ens van ensenyar a treballar en equip i cada un tenia una tasca, no em vaig sentir gens sola, no recordo cap por, vaig aguantar les contraccions com em van ensenyar… i l’arribada de la nostra petita Joana va ser màgica i molt feliç. No tinc cap record amarg d’aquell dia. Moltes gràcies Àngels!

Xevi i Eli

Ha sigut una bona experiència. L’Àngels ens ha donat unes bones pautes per començar a fer-nos a la idea de com hem d’afrontar el part, el post-part i la lactància. Ja que som pares per primer com i no és una situació gens fàcil quan no ens hi hem trobat mai. Necessitàvem tota la informació que ens ha donat, els consells i el seu suport. Sabem que podem comptar amb tu. Moltes gràcies per tot.

Muriel, Pat i David

L’Angels ens ha acompanyat en aquesta nova aventura. En el traball de part vam aplicar moltes coses quevam aprendre amb tu: estar tanquils a casa, escoltar el nostre cos, acompanyar el dolor de les contraccions, sentir com s’apropava l’arribada de la Muriel… al final el part va ser natural tal i com haviem somiat i segurament sense l’aprenentatge a 9mesos no ho hauriem aconseguit. Moltes gracies per obrir-nos el cami!

Martina, Adam i Silvia

Ara que ja tenim la Martina als braços i som tan feliços et volem donar les gràcies a tu Àngels per haver-nos acompanyat durant l’embaràs i el postpart. Gràcies a les estones que vam passar junts els divendres al vespre vam gaudir de l’embaràs i del part (que m’angoixava força)i, també estem gaudint del postpart. Les classes (amb tu i tots els companys/es) van aconseguir serenar els moments de nervis i dubtes i van fer que aquest viatge per ser pares fós encara més meravellós! La teva confiança i proximitat ha estat de gran ajuda en aquesta experiència! Fins aviat!!!!!

Núria, Roger, Arnau i Queralt

Tenim un fill de 2 anys i fins que no vam arribar a 9mesos no vam començar a gaudir seriosament del nostre segon embaràs. Aquí vam trobar el silenci, la tranquilitat i l’escolta que no teníem a casa a l’haver d’estar molt per l’Arnau, tant abans com després del part. L’Àngels ens va aportar molt, moltíssim, en tots els aspectes; per descomptat, a nivell d’informació, però també des de la seva pròpia experiència com a mare i llevadora, i em va donar les eines per entendre el meu cos i per poder viure d’una manera molt intensa un dels moments més importants de la meva vida. Crec que en l’embaràs i sobretot en el post-part, hi ha una cosa bàsica, i és que t’escoltin, que et comprenguin i que no et jutgin… l’Àngels ho va fer tot i, per mi, va ser el més important. Em va sorprendre com vaig aconseguir despullar-me i posar nom a totes aquelles emocions, sentiments i pensaments que apareixen durant el post-part i que ens fan sentir tant malament. Amb temps, esforç i a base d’anar-ne parlant, he aconseguit deslliurar-me de la CULPA que tan sovint ens persegueix i ara estic enormament feliç amb els meus fills, amb els dos! Tota la família estem molt contents d’haver-te conegut! Gràcies!

Alba

L’experiència personal de les classes de prepart a 9 mesos ha estat molt gratificant. En el moment en què tenia necessitat de treure’m el cuquet del respecte al part em van recomanar aquest lloc i el fet que el triés va ser perquè tenia l’aval d’una llevadora experimentada de l’Hospital, es feien sessions en grups reduïts, feien ioga i, a part, tot això ho podia compartir amb la meva parella! Posar-nos en mans d’una professional per preparar el part ens va ajudar en tots els moments d’abans i durant. Abans perquè a mesura que anàvem coneixent tècniques i recursos, mètodes per alleugerir el dolor, maneres de parir o saber quan vas de part feia que cada vegada s’esboirés la por i també va permetre consultar dubtes i preocupacions (a les 37 setmanes anàvem de part i es va parar, sort que l’Àngels ens va recomanar vida normal, perquè estàvem disposats a parar-ho tot i no vam anar de part fins a la setmana 42). Tota aquesta informació i coneixement, encara que és impossible aplicar-lo tot al moment del part, serveix perquè ens va donar molta seguretat. I durant simplement per un sol fet, perquè tot el que ens va anar succeint era conegut, això ens va tranquil•litzar molt, ens va donar seguretat. A tall d’exemple i sense voler explicar el meu part -penso que cadascú ha de viure el seu-, en un moment en què els batecs del cor de la nostra nena afluixaven vaig voler i poder confiar en mi i en ella, simplement respirava profundament i els batecs pujaven. La seguretat en nosaltres ens va permetre parir amb molt d’orgull. Si no hagués anat a formació crec que aquesta confiança no hagués aparegut i els nervis m’haguessin desbordat, i això li ho dec, en part, a l’Àngels: gràcies.

Mercè

La meva experiència amb l’Àngels no ha estat en el terreny de la maternitat sinó en el tema emocional. Em va fer un seguiment d’unes quantes sessions per veure que em passava i com em podria ajudar. Quan va tenir ben analitzat el meu cas em va fer unes Flors de Bach, les quals van fer que em recuperés mica en mica del meu estat anímic. Moltíssimes gràcies!

Nuria i Salva

Després d’un primer embaràs carregat d’stress, treballant fins l’últim dia i sense massa informació a les classes de pre-part, i després de viure un primer part molt precipitat en el que no sabíem si el què estava passant era correcte o no, quan vam tornar-nos a quedar embarassats vam optar per assessorar-nos i com que també volia fer ioga per viure l’embaràs relaxada, vam optar per 9 MESOS. L’experiència ens ha anat molt bé a tots 2, tan a nivell meu per viure l’embaràs més conscientment i més relaxada que el primer, com al meu home per saber com ajudar-me i a tots 2 per tenir clar quin tipus de part volíem i acabar-ho aconseguint. 100% recomanable.

Montse, lluís i Arnau

No tenim paraules per descriure la nostra experiència a 9mesos amb l’Àngels. Realment ha sigut una tasca ben profitosa per tots 3. L’ambient immillorable, la professionalitat, l’amabilitat i, el més important, l’amistat. L’Àngels ens ha ajudat a encarar un camí cap a una criança fàcil. Hem fet un grup de mares i pares amb els mateixos dubtes les mateixes pors i tot això gràcies a la calidesa de les paraules de l’Àngels. Moltes gràcies per haver-ns ensenyat tot el que sabem. Fins aviat!!!!!!!!!!!

Clara, Adrià i Lia

Estem molt contents/es d’haver passat per 9 mesos, i haver pogut fer les sessions de preparació al part amb l’Angels Bonet. En un moment de tants dubtes i incerteses com és el procés d’embaràs i naixement d’un fill/a (sobretot si és el primer), pensem que és d’una gran ajuda l’acompanyament d’algu que tingui la informació i experiència necessària. Amb l’Angels ens hem sentit molt escoltats, i la seva seguretat i disponibilitat en tot moment, ha fet que ens sentim més preparats/es i amb més confiança amb nosaltres mateixes per viure i afrontar tot el què ens vindrà a partir d’ara. Moltíssimes gràcies per tot!

Anna, Bruna i Marc (Desembre de 2020)

Som el Marc i l’Anna, pares de la Bruna, i van realitzar l’intensiu prepart amb l’Àngels. Tots dos teníem inseguretat davant del part i gràcies a les sessions vam anar tranquils el dia del part i va ser tot un èxit! Gràcies per acompanyar-nos en moments tan especials i màgics!

Anna, Xavi i Cesc. Juny de 2021

Angels! Per fi trec un moment per escriure el nostre (meu) testimoni

CESC (Juny 2021)

Arrel del meu primer part el 2016, un part instrumentalitzat i del que em va costar 1 any recuperar-me físicament, tenia clar que ara volia parir diferent. Vaig comentar-li al ginecòleg que volia part natural i de seguida em va parlar de l’Àngels Bonet i de 9 mesos. De seguida hi vam contactar, i vam decidir fer una classe pre-part amb ella. En el nostre cas va ser privada, per mi i pel meu home sols. Va ser un encert brutal! Van ser les 4h mes revel·ladores dels últims mesos. Em va empoderar, em va fer confiar en mi mateixa, em va fer creure’m que era capaç d’aconseguir-ho.

Casualment, el dia que vaig posar-me de part ella estava de guàrdia a l’hospital. De seguida hi vaig contactar, i em va guiar durant la primera hora del meu procés de part a través del telèfon. Quan vam arribar a l’hospital ella ens va obrir la porta de la zona de parts. Quan la vaig mirar em vaig tornar a empoderar. Només la coneixia d’un matí, però la confiança que li vam depositar va ser tremenda.  La següent hora va ser la hora més salvatge, bèstia i brutal de la meva vida. Em va guiar, em va ajudar, em va recolzar i va saber què fer en cada moment, de la millor manera possible, sempre super respetuosa i sempre pendent de que jo estigués bé, còmoda i preparada per cada pas que havíem de fer. Tot va fluïr, tot va ser màgia.

Recomano l’Àngels a totes les dones, sense excepció. Pels seus coneixements, la seva ajuda i el seu acompanyament. Per mi, un àngel salvador.

També vam fer amb ella la visita post-part a domicili, servei que recomano al 300% a totes les mares, és una visita salva-vides. Feu-la. I feu-la amb l’Àngels. Visita a nadó i a mare. Ajuda amb la lactància també. Una meravella. Una professional, sens dubte.

Personalment, la recordaré de per vida, perquè aquest part ha estat un dels moments més meravellosos i sanadors de la meva vida. Un luxe, Àngels, que m’hagis acompanyat. GRÀCIES.

Maria, Joan Josep i Jan, Desembre de  2022

Fer el curs de preparació al part amb l’Àngels ha estat un regal. Una dona plena de saviesa, de coneixements i de respecte per la dona i l’embaràs. Explica les coses molt clares i de manera entenedora, resol tots els teus dubtes, clarifica totes les etapes de l’embaràs, part, postpart, lactància….es posa molt en la pell de les dones embarassades, especialment en el moment del part.

Ha estat un plaer poder compartir aquests dos dies amb ella i sortir del curs amb les idees molt més clares respecte al part.

Et dona una dosi d’empoderament increïble! GRÀCIES ÀNGELS!!!

Sara i Xavier, Desembre de  2022

Et volíem agrair tant el Xavier com jo tota la informació que ens vas transmetre durant aquests dos dies de classe  i la manera tant natural i pràctica que ho vas fer, de veritat que val molt la pena poder venir i aprendre de la teva formació y experiència.

Aïda i Oriol. Febrer 2022

Fa uns dies vam assistir al curs de prepart que realitza l’Àngels, va ser un curs que va durar tot el dissabte. Tot i això, no se’ns va fer gens pesat, tot al contrari, ens va passar el temps volant. L’Àngels té la capacitat de captivar i fer-te sentir capaç i valenta per afrontar el part i el postpart amb tot el que explica. A més a més, té molt de material que ajuda a la comprensió del que exposa. La meva parella també va valorar molt positivament el curs, ja que va parlar del paper del pare, mostrant com acompanyar el part i la importància de ser la persona que gestiona la situació. Recomanaria aquest curs a totes aquelles parelles que hagin de ser pares i mares, crec que t’ofereix molta informació i t’empodera, tranquil·litzant-te i ajudant-te. M’agradaria acabar agraint-li a l’Àngels la seva predisposició, l’entrega i la dedicació, es nota que és una gran professional que valora i respecta aquest moment tan important no només pels pares i mares durant el part, sinó també pel fet de ser el naixement dels nadons i la seva arribada al món.

 Marc, Neus i Júlia (Setembre de 2021)

Hem tingut la gran sort de preparar el part amb un intensiu de l’Àngels de 9mesos. Un cap de setmana que se’ns ha fet curt. El contingut és molt pràctic, actualitzat i basat en l’evidència, que permet empoderar-nos i confiar en les nostres capacitats naturals per encarar un procés tan meravellós. Totalment recomanable!

Gràcies Àngels, per ser tan generosa i accessible. La teva paciència i vocació ens has acabat de donar l’empenta per encarar la recta final i conèixer la Júlia, amb confiança i sense pors.

Gemma, Carla i Quim (Juny de 2021)

Gràcies a tu Àngels la nostra experiència davant el naixement del nostre primer fill ha estat meravellosa!

És de gran ajuda tot el suport, pautes i eines que proporciones per aquest moment tant important i màgic. Amb la teva tranquil·litat, experiència i simpatia ets capaç de treure el nerviosisme i fer-te sentir empoderada de cara al part.

I quina gran sort vam tenir de poder coincidir durant el treball de part… no saps com ens va tranquil·litzar i fer que tot fluís!!!A part de l’ajuda prepart, les visites al postpart i l’acompanyament a la lactància també han sigut molt útils per resoldre els dubtes que van sorgint en aquesta nova etapa.

Moltíssimes gràcies pel que ens has ajudat en tot el procés Àngels! T’estem molt i molt agraïdes (i el Quim també!).

Mireia i Joan (Maig de 2020)

Aquest és el meu segon embaràs i una vegada més he confiat amb el suport de l’Àngels!

És una persona que viu i estima la seva feina com ningú! Amb les seves classes pre-part et transmet molta tranquil·litat. Nosaltres suposo que per desconeixement veiem el procés del part amb cert respecte, i ella t’ho explica d’una manera molt natural i molt fàcil d’entendre, és concreta i precisa, cosa que ajuda moltíssim a no omplir el cap de mil conceptes diferents, sinó que se centra amb el que és important.

La gran coneixença de la seva feina et dóna molta seguretat i confiança.

Durant el post-part del meu primer fill, ens va visitar a casa, i la veritat és que sort en vaig tenir dels seus consells, ja que va fer que em trobés molt millor, i que pogués donar el pit al meu fill sense dolor durant mesos.

Cal dir també que durant aquesta etapa de confinament, s’ho ha fet per manera de fer-nos les classes online i tot i les dificultats per ella de fer-ho d’aquesta manera, ha sigut una molt bona experiència!

En resum, és una gran professional!

Moltes gràcies per tot Àngels!

Albert, Maite i Arnau

Tindrem per sempre un record preciós de l’estada a 9 mesos, tant a preparació del part com al grup posterior al part. La tranquil·litat que transmet i les seus grans coneixements esquitxats amb humor i naturalitat et permeten relaxar-te i conèixer l’evolució de l’embaràs i, allò que per les parelles és el gran desconegut: com serà el part. Podem tenir un part de pel·lícula o bé més complicat, però sense coneixements que tranquil·litzin, aquells moments poden ser caòtics, desagradables i dolorosos (i no només físicament) . L’Àngels ens va preparar súper bé pel part, tant a mi com a l’Albert per acollir l’acompanyament al part i cobrir les meves necessitats en aquells moments. L’arribada de l’Arnau va ser fabulosa, va ser sort i molta, molta seguretat en nosaltres mateixos. L’Àngels et facilita aquesta capacitat d’empoderació, perqué, sigui com sigui el teu part, tinguis confiança per fer la millor rebuda al teu fill.

El post-part també, molt i molt recomanable. Quan sorgeixen dubtes amb aquest fillet tant petitet, tant teu, però alhora tant desconegut, l’Àngels sempre amb naturalitat i humor et dona les claus (i no només consells, si no l’empoderació que necessitem les mares per saber que ho estem fent bé) per sortir endavant. Té grans coneixements sobre lactància materna i va ser el nostre comodí per poder gaudir d’una lactància exitosa.

Com el seu nom indica, és un àngel que ha vingut a ajudar a les mares. Em quedo sense paraules per descriure tot el bé que ens ha fet l’estada a 9 mesos, repetirem quan busquem el proper membre de la família, segur!!!

Lisa

L’Alba va néixer per cessària pk venia de natges. El Gerard va tenir la sort de neixer per part vaginal amb l’Àngels. I que puc dir de l’àngels? La meva amiga, la meva llevadora que m’ha donat seguretat,, que em va fer pujar i baixar escales i estendre roba durant el procés de dil.latació! Que vam riure mentre jo estava assentada  sobre la pilota fent moviments de pèlvis, que ens va estar acompanyant a l’hospital al meu marit i a mi mentre les contraccions es feien cada cop mes difícils de soportar… Però sempre ben acompanyats, ben informats, amb seguretat. Fins que el Gerard va treure el cap i ens vam poder fer la foto tots junts! La millor foto de la meva vida! Gràcies amiga! Per tot el que ets i per tot el que fas!

Estel·la

L’experiència a 9 mesos és altament recomanable, nosaltres vàrem fer el prepart amb el meu company i ens va ajudar moltíssim, amb l’Àngels vam arribar al gran dia de conèixer al nostre fill sense pors, i amb moltes ganes de gaudir del moment.

X i R

“El nostre pas per 9mesos va ser molt satisfactori. Un bon acompanyament per a preparar el part, on vam aprendre en primera persona què és el part respectat. I si a sobre tens la sort, com vam tenir nosaltres, de coincidir amb l’Àngels durant el part a Althaia encara millor! La cirereta del pastís!”.

Joan, Montse i Emma

Ens vam apuntar a les classes de prepart amb l’Àngels, jo la veritat no estava gaire convençut…però me de retractar, em pensava que seria un rotllo naturista, i ens van explicar tot com cal ho fós o no amb ets i uts, amb pros i contres, tot perfecte. Ha estat una experiència magnifica, totes les pors que tenia las ha tret del cap, m’ha ajudat a ser més partícep de l’embaràs de la meva dona, els divendres a les classes em sentia bé i també escoltant amb l’Àngels i les altres parelles. Àngels et felicito per la feina ben feta que fas i t’estarem sempre agraïts, moltes gràcies. Joan Montse i la petita que ha de vindre, Emma.

Aritz, Núria i Aran

Vam apuntar-nos al curs de preparació a la maternitat per tal de viure de manera més conscient el nostre primer embaràs i també amb la finalitat de poder-nos preparar pel part que desitjàvem. Les nostres expectatives s’han vist més complertes. Estem molt agraïts amb 9mesos, en especial amb l’Alexandra. Gràcies per les tècniques que ens heu ensenyat, gràcies per la confiança que ens heu donat i gràcies per la implicació que heu tingut. Ens hem sentit com a casa. Heu resolt els nostres dubtes, heu calmat les nostres angoixes i ens heu animat quan ens ha calgut. Estem desitjant que comenci el curs de post part ! Aprofitem per felicitar l’equip de llevadores que ens van atendre a l’hospital. La Maria i la Vero. Estem encantats amb l’atenció que vam rebre i amb la seva implicació per a poder aconseguir tenir un part natural.

Raquel, Toni i Arnau

Et quedes embarassada i la felicitat t’envaeix, però alhora moltes pors i dubtes, sobretot en el nostre cas on l’ansietat es va apoderar de mi i durant els primers mesos creia que seria incapaç de disfrutar de la nova situació… però vam conèixer a l’Àngels i tot va canviar… informació, paciència, tranquil·litat, ànims…ens va transmetre tot el que necessitavem per a ser conscients de la meravellosa experiència que estavem vivint i exprimir-la al màxim. I quan va néixer l’Arnau… tot va ser fantàstic! Però sense les classes de post-part m’hagués tornat a enfonsar… tenir un fill és dur, però alhora meravellós, i el caliu que es vivia a les classes feien de coixí per totes les nits de son i d’impotència… Ara ja s’han acabat i l’Arnau i jo trobarem molt a faltar els seus nous amiguets i amiguetes, i jo les companyes que pel camí he conegut i amb qui hem compartit aquests moments irrepetibles… Àngels, moltíssimes gràcies per tot!!!!

Maria

Tant el meu home com jo buscàvem assessorament per tal d’encarar el nostre embaràs de la millor manera possible. La veritat és que las classes que imparteix l’Àngels són més que completes. Hem parlat DE TOT, de tal manera que ara ens trobem en un estat de plena confiança en nosaltres mateixos i preparats per rebre el nostre fill. A l’espai que ens ha brindat l’Àngels hem trobat molt més del que experàvem. Moltíssimes gràcies, Àngels, per tot.

Cinta, Queralt i Jordi

Tots els embarassos i els parts són diferents, sovint allò que vols que sigui el teu part no s’assembla de res al que acaba sent una de les teves experiències vitals més importants, per això ara, quasi mig any després que nasqués la Cinta, encara considerem més encertat haver triat 9 mesos a l’hora de rebre suport durant l’embaras, preparar el cos de la mare pel moment de donar a llum i formar-nos tant pel moment del part com en l’estrena com a pares. En el nostre cas mai podrem estar prou agraïts a l’Àngels per la seva ajuda i implicació, no només per tot el que t’explica i la quantitat de dubtes que et resol al llarg de les sessions, sinó pel suport que ens va donar abans del part i durant el primer mes de vida de la Cinta. Abans del naixement … perquè segurament gràcies a l’Àngels la Cinta va poder néixer quatre dies després d’ingressar la Queralt per amenaça de part prematur, amb la importància que aquest temps té de cara a la maduració dels òrgans (la Cinta va néixer 8 setmanes abans del que li tocava, a la setmana 32 de gestació). Durant el primer mes de vida de la Cinta … perquè la vam tenir vint-i-cinc dies ingressada a la unitat de neonats de Sant Joan de Déu de Manresa. La Cinta segurament no ho recordarà però ja ens n’encarregarem nosaltres d’explicar-li moltes vegades que l’Àngels, tantes nits com podia, pujava a donar-li el biberó i, sobretot, molta estima i escalf. L’Àngels és una apassionada de la seva feina … i això li dóna un valor afegit; et prepara física i psicològicament, t’informa, et forma i t’aclareix tots aquells dubtes que et van sorgint a mesura que avança l’embaràs i creix la criatura. Malgrat que ja li hem dit moltes vegades, Àngels, moltes gràcies per tot el que has fet per nosaltres.

Mercè, Albert i Queralt

Després de demanar informació a diferents centres, ens vam decantar per 9mesos per realitzar les sessions de prepart perquè la forma de respondre’ns i informar-nos de l’Àngels ja va ser, des d’un principi, diferent: transmetia il.lusió pel que fa. Durant el prepart, l’Àngels t’explica totes les etapes d’una manera molt realista, tal i com són, sense guarnir-ho, i això fa que vagis molt més preparada a viure i gaudir d’una experiència nova i tan important per tu, la teva parella i el teu nadó. En cap moment imposa decisions, sinó que t’explica totes les opcions de què disposes i després decideixes, no només en el part en sí, sinó durant les etapes prèvies i les posteriors. A més, sempre l’hem tingut al nostre costat, tant durant les hores immediatament anteriors al part, com en els dies posteriors. Així doncs, recomanem 9mesos al 100%: l’atenció personalitzada de l’Àngels, la seva professionalitat i, sobretot, el seu tracte humà, et transmet seguretat per afrontar una etapa desconeguda i la més important de la vida de la parella, el naixement d’un fill. Ara continuem amb el postpart, les sessions són igual d’enriquidores que el prepart i ajuda a resoldre molts dubtes que sorgeixen dia a dia. La Queralt i jo ja esperem els dimecres per assistir-hi!! Àngels, moltes gràcies per tot, ha estat i és un plaer compartir aquestes etapes amb tu!!!

Núria, Ferran, Valentina o Pere

Ja ens en havien parlat molt bé de l’Àngels i del “curs intensiu” de preparació al part. Però, un cop finalitzat el curs, reafirmen el que ens van dir els nostres amics i tornem a casa amb empoderament, seguretat i confiança per viure plenament el part i els primers mesos de vida del Pere o la Valentina.

Volem posar èmfasi en el clima de confiança que es genera en les 8 hores del curs i agrair la vocació de l’Àngels.

Moltes gràcies Àngels!

Cristina, Bernat i Gaia

Conèixer a  l’Àngels de 9mesos es de les millors coses que ens ha pogut passar durant l’embaràs! I es que em vist que la informació i l’acompanyament durant aquets processos es molt important.

El curs de pre-part ens va ajudar molt a estar empoderad@s i el fet de que la parella conegui tot el procés del part dona mes tranquil·litat.

L’Àngels ens va transmetre molta informació d’una manera clara i entenedora, i ens sentíem preparad@s Després del cap de setmana intensiu l’Àngels ens ha assessorat i acompanyat en diferents moments i vam tenir la sort de comptar amb ella durant una fase del part a l’hospital.

Com estàvem molt content@s amb ella, no vam dubtar en trucar-la per a que ens acompanyés també en el post part i en la lactància, així k va venir un dia a casa i ens va acabar d’ajudar a veure que podíem fer per millorar la lactància.

Estem molt agraïd@s per l’acompanyament i que ens ajudi sempre que ho necessitem i sigui tant atenta.

Gràcies Àngels!

Gisela, Marc, Pere i Roc

Vem conèixer l Àngels en la preparació del part del nostre primer fill, el Pere. Des del primer dia vem quedar convençuts que era el que buscàvem. Algú format i amb molta experiència que et dona molta informació del procés en que et trobes, recolzament total a nivell professional, humà i emocional, i l oportunitat de compartir el moment amb gent que està passant pel mateix que tu ( vem fer una colleta molt maca).

Les sessions ens van fer viure i gaudir de l embaràs… éren una estona només dedicada a viure el moment… per pendre’n plena consciència. Vem tenir la sort que estava de guàrdia el dia del part i ens va donar molta seguretat i tranquilitat, així com tota la guàrdia d aquell dia, i va ser una experiència molt bonica. Quan la Gisela va quedar embarassada del Roc també vem anar a les sessions de preparació. La informació ja la teníem, però sentíem la necessitat de viure unes estones tranquils centrant-nos amb el que venia tal i com ho havíem fet amb el primer. Ens va resoldre dubtes i ens va aconsellar. El part del Roc va ser molt especial, una experiència increïblement maca que ens marcarà per sempre, i sempre estarem molt agraïts a l Àngels pels consells rebuts que ens van ser de gran ajuda.

Ariadna i Jaume

Ja estem en plena setmana 38 i escric aquestes línies des d’un estat de dolça espera. Gràcies a l’Àngels aquests dies estan passant amb il·lusió i sense gens de por, tot i les ganes que arribi el moment. El nostre pas per 9 mesos ha estat fantàstic; tenir tota la informació que ens va facilitar l’Àngels ens ha donat molta tranquil·litat. No sabem com anirà el part, però tenim les eines necessàries per afrontar-lo, i el fet de conèixer què està passant en cada moment ens dóna una seguretat que no té preu. L’Àngels és la justa mesura que buscàvem: des d’unes explicacions realistes, tocant de peus a terra i amb base científica, fins al respecte pel procés natural, l’emoció de parir i l’acompanyament intuïtiu. A més a més, aconsegueix un acostament de la parella, facilitant que ens entenguem en uns moments que per la dona explicar com et sents o què necessites es fa tan difícil, i donant-li a l’home la importància que es mereix en aquest moment. Estem molt contents d’haver-te conegut Àngels, i segur que et tindrem molt present quan arribi el moment. Moltes gràcies!

Gemma, Aleix i Ton

Esperàvem il·lusionats l’arribada al món del nostre fill Ton, però alhora vivíem aquests darrers moments amb certa angoixa davant d’una situació que desconeixíem.

El nostre pas per 9mesos va ser del tot positiu i enriquidor, i des del primer dia l’Àngels ens va encomanar la seva serenitat i el seu entusiasme enfront d’aquest màgic moment vital que ens esperava. Gràcies a això i a tots els coneixements que ens va transmetre, vam viure l’última etapa de l’embaràs amb tranquil·litat i naturalitat, gaudint al màxim de cada instant.

L’ambient a les classes, relaxat, agradable i en molt bona companyia, va esdevenir el moment setmanal de connexió amb el nostre fill, el nostre moment preferit de la setmana!

Xevi, Vero i Noah

Ha estat una experiència molt profitosa. No sabíem ben bé el que ens trobaríem i la veritat és que l’Àngels ha fet que desapareguessin els dubtes i les pors que ens podia generar el gran moment. Estem molt contents d’haver comptat amb ella per aquesta experiència i sens dubte ho tornaríem a fer. Gràcies pel tracte i els consells.

Alicia i Yara

“Jo vaig anar a les classes de postpart, va ser el que jo necessitava en aquell moment en el que un nou món s’obria davant meu amb l’arribada de la nostra floreta. Em va donar SEGURETAT per entomar aquests primers mesos, CONFIANÇA en mi mateixa (perquè sobretot no necessites que et diguin com es fan les coses, sinó que el que necessites es saber que les teves decisions son bones) i tot això envoltat de l’AFECTE amb que l’Àngels es caracteritza i amb el que et fa sentir especial. Gràcies per tot.”

Raul

Pues el meu pas va ser perfecte, em va servir per perdre moltes pors que tenia i assabentar-me de qualsevol opció possible de part, de fet ho hem recomanat a tots els amics, vas molt mes segur i tranquil després del pas per “9 mesos”, moltes gracies per tot!!

Anna, Jaume i Martí

Assistir a les classes de pre-part de 9 mesos ens ha servit per arribar en el moment del part molt ben informats. Els coneixements que ens ha transmès l’Àngels ens han estat de gran utilitat per viure la complicada arribada del Martí amb la màxima tranquilitat i conscients de les coses que podien anar passant. Compartir el “camí” de ser pares amb altres parelles ha estat molt enriquidor i emocionant. Totes les sessions, celebrades en un ambient molt agradable i relaxat, han estat de gran interès.

Adela, Albert i Milena

Per nosaltres ha estat una sort poder gaudir de l’acompanyament de l’Àngels en l’embaràs de la nostra segona filla, la Carlota. Havíem conegut l’Àngels durant el part de la nostra primera filla, la Milena, ara ja fa dos anys i mig, i aquest cop de seguida vam tenir clar que volíem que ens acompanyés aquest embaràs. Per nosaltres i per la Milena va ser una sort immensa trobar-nos l’Àngels en aquell part i sé que si no hagués estat per la seva professionalitat i implicació personal, el part no hagués anat ni molt menys tant bé. El seu acompanyament aquesta vegada ens ha aportat molta confiança. L’hem sentit sempre molt propera i li agraïm molt especialment la seva calidesa i disponibilitat en tot moment. Crec que l’Àngels té el do de l’empatia i la consciència profunda de saber què implica el naixement d’un nadó i d’una maternitat acompanyades d’una o altra manera…. i sap acompanyar-ho, comprendre’ns en les nostres inseguretats, escoltar-nos, donar la informació que necessitem en cada moment i recolzar-nos, a cada mare, cada parella i cada criatura per tal que puguem anar destriant com volem construir-nos com a mares i pares d’aquestes criatures tant boniques. Gràcies per treballar tant bé.

Ivan, Rosa i Arnau

Estem molt contens d’haver passat per 9 mesos, ens ha ajudat molt el camí d’aquest embaràs del nostre primer fill. Recomanem a tots els futurs pares que no deixin de viure aquesta experiència, perquè s’ha de viure, no es pot explicar. I sobretot a tu Àngels et donem les gràcies, per tota la bona feina el dia del naixement del nostre fill. Moltes gràcies de tot cor.

Miquel, Anna i Arnau

La nostra experiència amb l’Angels comença des de l’inici del nostre embaràs. Ella ens ha anat fet el seguiment i algunes visites, ens ha resolt els dubtes i ens ha assessorat amb tot el que ha calgut. Després vam començar amb les classes de ioga i prepart, que per a nosaltres han sigut de gran ajuda, tant a l’hora de preparar l’arribada del nostre fill com durant les hores del part, ja que l’Àngels durant les classes de prepart, ha sigut molt propera i ens ha trasmès tot el que ens calia saber per quan arribés el moment de tenir a l’Arnau. L’espai que ofereix 9 mesos et dóna la oportunitat de compartir la teva experiència amb altres parelles i això també és molt enriquidor.Ha sigut una gran experiència que recomanem a tothom!!!! Per altra banda volem agrair a l’Angels d’una forma molt especial el seu acompanyament durant el part. La seva gran professionalitat, la serenitat, la seva tendresa, el suport, els ànims i la força rebuda durant les hores del part han sigut molt importants per nosaltres, ja que hem pogut disfrutar moltíssim del naixament de l’Arnau. Gràcies per ser tu qui ens va entregar el nostre fill en braços per primera vegada! MOLTES GRÀCIES PER TOTA L’AJUDA I ELS SUPORT QUE ENS HAS MOSTRAT, I MOLTISSIMES GRÀCIES PER HAVER COMPARTIT EL MOMENT MES IMPORTANT DE LA NOSTRA VIDA AMB NOSALTRES!!

Anna

A 9mesos m’he sentit com a casa. Tant jo com el meu marit hem assistit a les classes de prepart i ha estat una experiència inmillorable. Segur que quan estiguem esperant el 2on tornarem a venir. Gràcies Àngels.

Cisco, Anna, Mariona i Jana

9 mesos ho vem conèixer per la nostra primera filla, la Mariona, vem fer el curs de prepart i postpart però no ens el va fer l’Àngles sinó l’Alexandra, també una gran professional, perquè l’Àngles tenia els grups plens. Va ser una experiència meravellosa, preparant-nos del tot pel que és el més important de les nostres vides i sobretot acompanyar-nos en els primers mesos de tanta inexperiència i inseguretat.
Després va arribar la Jana, i per nosaltres tornava a ser nou el fet de tenir un segon fill, i no ho vem dubtar ni un moment i vem recòrrer altre vegada  a l’Àngles per preparar-nos tal i com haviem fet amb la Mariona.  Moltes gràcies per la feina que féu!

Bego, Albert i Àsia

El nostre pas per 9 mesos va ser un gran encert, vaig tenir un part molt diferent al que m’esperava i tant el que vam aprendre la meva parella i jo en la preparació al part, com el recolzament de l’Àngels durant el part van ser una ajuda sense preu. Tot i així, el que va ser realment fonamental per a nosaltres va ser el post-part!

Lluís, Esther i Joana

Hi ha un abans i un després d’haver passat per les mans de l’Àngels i el seu centre 9mesos. Jo em trobava amb un bloqueig, doncs cada vegada que em parlaven del part em marejava (fins al punt de desmaiar-me), però amb molta dolçor i paciència l’Àngels em va treure aquesta por i ens va ensenyar (al meu marit i a mi) a estar preparats per qualsevol situació davant d’un tipus de part o un altre. Jo creia que en el moment del part havia de fer tota la feina, però estava equivocada, ens van ensenyar a treballar en equip i cada un tenia una tasca, no em vaig sentir gens sola, no recordo cap por, vaig aguantar les contraccions com em van ensenyar… i l’arribada de la nostra petita Joana va ser màgica i molt feliç. No tinc cap record amarg d’aquell dia. Moltes gràcies Àngels!

Xevi i Eli

Ha sigut una bona experiència. L’Àngels ens ha donat unes bones pautes per començar a fer-nos a la idea de com hem d’afrontar el part, el post-part i la lactància. Ja que som pares per primer com i no és una situació gens fàcil quan no ens hi hem trobat mai. Necessitàvem tota la informació que ens ha donat, els consells i el seu suport. Sabem que podem comptar amb tu. Moltes gràcies per tot.

Muriel, Pat i David

L’Angels ens ha acompanyat en aquesta nova aventura. En el traball de part vam aplicar moltes coses quevam aprendre amb tu: estar tanquils a casa, escoltar el nostre cos, acompanyar el dolor de les contraccions, sentir com s’apropava l’arribada de la Muriel… al final el part va ser natural tal i com haviem somiat i segurament sense l’aprenentatge a 9mesos no ho hauriem aconseguit. Moltes gracies per obrir-nos el cami!

Martina, Adam i Silvia

Ara que ja tenim la Martina als braços i som tan feliços et volem donar les gràcies a tu Àngels per haver-nos acompanyat durant l’embaràs i el postpart. Gràcies a les estones que vam passar junts els divendres al vespre vam gaudir de l’embaràs i del part (que m’angoixava força)i, també estem gaudint del postpart. Les classes (amb tu i tots els companys/es) van aconseguir serenar els moments de nervis i dubtes i van fer que aquest viatge per ser pares fós encara més meravellós! La teva confiança i proximitat ha estat de gran ajuda en aquesta experiència! Fins aviat!!!!!

Núria, Roger, Arnau i Queralt

Tenim un fill de 2 anys i fins que no vam arribar a 9mesos no vam començar a gaudir seriosament del nostre segon embaràs. Aquí vam trobar el silenci, la tranquilitat i l’escolta que no teníem a casa a l’haver d’estar molt per l’Arnau, tant abans com després del part. L’Àngels ens va aportar molt, moltíssim, en tots els aspectes; per descomptat, a nivell d’informació, però també des de la seva pròpia experiència com a mare i llevadora, i em va donar les eines per entendre el meu cos i per poder viure d’una manera molt intensa un dels moments més importants de la meva vida. Crec que en l’embaràs i sobretot en el post-part, hi ha una cosa bàsica, i és que t’escoltin, que et comprenguin i que no et jutgin… l’Àngels ho va fer tot i, per mi, va ser el més important. Em va sorprendre com vaig aconseguir despullar-me i posar nom a totes aquelles emocions, sentiments i pensaments que apareixen durant el post-part i que ens fan sentir tant malament. Amb temps, esforç i a base d’anar-ne parlant, he aconseguit deslliurar-me de la CULPA que tan sovint ens persegueix i ara estic enormament feliç amb els meus fills, amb els dos! Tota la família estem molt contents d’haver-te conegut! Gràcies!

Alba

L’experiència personal de les classes de prepart a 9 mesos ha estat molt gratificant. En el moment en què tenia necessitat de treure’m el cuquet del respecte al part em van recomanar aquest lloc i el fet que el triés va ser perquè tenia l’aval d’una llevadora experimentada de l’Hospital, es feien sessions en grups reduïts, feien ioga i, a part, tot això ho podia compartir amb la meva parella! Posar-nos en mans d’una professional per preparar el part ens va ajudar en tots els moments d’abans i durant. Abans perquè a mesura que anàvem coneixent tècniques i recursos, mètodes per alleugerir el dolor, maneres de parir o saber quan vas de part feia que cada vegada s’esboirés la por i també va permetre consultar dubtes i preocupacions (a les 37 setmanes anàvem de part i es va parar, sort que l’Àngels ens va recomanar vida normal, perquè estàvem disposats a parar-ho tot i no vam anar de part fins a la setmana 42). Tota aquesta informació i coneixement, encara que és impossible aplicar-lo tot al moment del part, serveix perquè ens va donar molta seguretat. I durant simplement per un sol fet, perquè tot el que ens va anar succeint era conegut, això ens va tranquil•litzar molt, ens va donar seguretat. A tall d’exemple i sense voler explicar el meu part -penso que cadascú ha de viure el seu-, en un moment en què els batecs del cor de la nostra nena afluixaven vaig voler i poder confiar en mi i en ella, simplement respirava profundament i els batecs pujaven. La seguretat en nosaltres ens va permetre parir amb molt d’orgull. Si no hagués anat a formació crec que aquesta confiança no hagués aparegut i els nervis m’haguessin desbordat, i això li ho dec, en part, a l’Àngels: gràcies.

Mercè

La meva experiència amb l’Àngels no ha estat en el terreny de la maternitat sinó en el tema emocional. Em va fer un seguiment d’unes quantes sessions per veure que em passava i com em podria ajudar. Quan va tenir ben analitzat el meu cas em va fer unes Flors de Bach, les quals van fer que em recuperés mica en mica del meu estat anímic. Moltíssimes gràcies!

Nuria i Salva

Després d’un primer embaràs carregat d’stress, treballant fins l’últim dia i sense massa informació a les classes de pre-part, i després de viure un primer part molt precipitat en el que no sabíem si el què estava passant era correcte o no, quan vam tornar-nos a quedar embarassats vam optar per assessorar-nos i com que també volia fer ioga per viure l’embaràs relaxada, vam optar per 9 MESOS. L’experiència ens ha anat molt bé a tots 2, tan a nivell meu per viure l’embaràs més conscientment i més relaxada que el primer, com al meu home per saber com ajudar-me i a tots 2 per tenir clar quin tipus de part volíem i acabar-ho aconseguint. 100% recomanable.

Montse, lluís i Arnau

No tenim paraules per descriure la nostra experiència a 9mesos amb l’Àngels. Realment ha sigut una tasca ben profitosa per tots 3. L’ambient immillorable, la professionalitat, l’amabilitat i, el més important, l’amistat. L’Àngels ens ha ajudat a encarar un camí cap a una criança fàcil. Hem fet un grup de mares i pares amb els mateixos dubtes les mateixes pors i tot això gràcies a la calidesa de les paraules de l’Àngels. Moltes gràcies per haver-ns ensenyat tot el que sabem. Fins aviat!!!!!!!!!!!

Lisa

L’Alba va néixer per cessària pk venia de natges. El Gerard va tenir la sort de neixer per part vaginal amb l’Àngels. I que puc dir de l’àngels? La meva amiga, la meva llevadora que m’ha donat seguretat,, que em va fer pujar i baixar escales i estendre roba durant el procés de dil.latació! Que vam riure mentre jo estava assentada  sobre la pilota fent moviments de pèlvis, que ens va estar acompanyant a l’hospital al meu marit i a mi mentre les contraccions es feien cada cop mes difícils de soportar… Però sempre ben acompanyats, ben informats, amb seguretat. Fins que el Gerard va treure el cap i ens vam poder fer la foto tots junts! La millor foto de la meva vida! Gràcies amiga! Per tot el que ets i per tot el que fas!

Estel·la

L’experiència a 9 mesos és altament recomanable, nosaltres vàrem fer el prepart amb el meu company i ens va ajudar moltíssim, amb l’Àngels vam arribar al gran dia de conèixer al nostre fill sense pors, i amb moltes ganes de gaudir del moment.

X i R

“El nostre pas per 9mesos va ser molt satisfactori. Un bon acompanyament per a preparar el part, on vam aprendre en primera persona què és el part respectat. I si a sobre tens la sort, com vam tenir nosaltres, de coincidir amb l’Àngels durant el part a Althaia encara millor! La cirereta del pastís!”.

Joan, Montse i Emma

Ens vam apuntar a les classes de prepart amb l’Àngels, jo la veritat no estava gaire convençut…però me de retractar, em pensava que seria un rotllo naturista, i ens van explicar tot com cal ho fós o no amb ets i uts, amb pros i contres, tot perfecte. Ha estat una experiència magnifica, totes les pors que tenia las ha tret del cap, m’ha ajudat a ser més partícep de l’embaràs de la meva dona, els divendres a les classes em sentia bé i també escoltant amb l’Àngels i les altres parelles. Àngels et felicito per la feina ben feta que fas i t’estarem sempre agraïts, moltes gràcies. Joan Montse i la petita que ha de vindre, Emma.

Aritz, Núria i Aran

Vam apuntar-nos al curs de preparació a la maternitat per tal de viure de manera més conscient el nostre primer embaràs i també amb la finalitat de poder-nos preparar pel part que desitjàvem. Les nostres expectatives s’han vist més complertes. Estem molt agraïts amb 9mesos, en especial amb l’Alexandra. Gràcies per les tècniques que ens heu ensenyat, gràcies per la confiança que ens heu donat i gràcies per la implicació que heu tingut. Ens hem sentit com a casa. Heu resolt els nostres dubtes, heu calmat les nostres angoixes i ens heu animat quan ens ha calgut. Estem desitjant que comenci el curs de post part ! Aprofitem per felicitar l’equip de llevadores que ens van atendre a l’hospital. La Maria i la Vero. Estem encantats amb l’atenció que vam rebre i amb la seva implicació per a poder aconseguir tenir un part natural.

Raquel, Toni i Arnau

Et quedes embarassada i la felicitat t’envaeix, però alhora moltes pors i dubtes, sobretot en el nostre cas on l’ansietat es va apoderar de mi i durant els primers mesos creia que seria incapaç de disfrutar de la nova situació… però vam conèixer a l’Àngels i tot va canviar… informació, paciència, tranquil·litat, ànims…ens va transmetre tot el que necessitavem per a ser conscients de la meravellosa experiència que estavem vivint i exprimir-la al màxim. I quan va néixer l’Arnau… tot va ser fantàstic! Però sense les classes de post-part m’hagués tornat a enfonsar… tenir un fill és dur, però alhora meravellós, i el caliu que es vivia a les classes feien de coixí per totes les nits de son i d’impotència… Ara ja s’han acabat i l’Arnau i jo trobarem molt a faltar els seus nous amiguets i amiguetes, i jo les companyes que pel camí he conegut i amb qui hem compartit aquests moments irrepetibles… Àngels, moltíssimes gràcies per tot!!!!

Maria

Tant el meu home com jo buscàvem assessorament per tal d’encarar el nostre embaràs de la millor manera possible. La veritat és que las classes que imparteix l’Àngels són més que completes. Hem parlat DE TOT, de tal manera que ara ens trobem en un estat de plena confiança en nosaltres mateixos i preparats per rebre el nostre fill. A l’espai que ens ha brindat l’Àngels hem trobat molt més del que experàvem. Moltíssimes gràcies, Àngels, per tot.

Cinta, Queralt i Jordi

Tots els embarassos i els parts són diferents, sovint allò que vols que sigui el teu part no s’assembla de res al que acaba sent una de les teves experiències vitals més importants, per això ara, quasi mig any després que nasqués la Cinta, encara considerem més encertat haver triat 9 mesos a l’hora de rebre suport durant l’embaras, preparar el cos de la mare pel moment de donar a llum i formar-nos tant pel moment del part com en l’estrena com a pares. En el nostre cas mai podrem estar prou agraïts a l’Àngels per la seva ajuda i implicació, no només per tot el que t’explica i la quantitat de dubtes que et resol al llarg de les sessions, sinó pel suport que ens va donar abans del part i durant el primer mes de vida de la Cinta. Abans del naixement … perquè segurament gràcies a l’Àngels la Cinta va poder néixer quatre dies després d’ingressar la Queralt per amenaça de part prematur, amb la importància que aquest temps té de cara a la maduració dels òrgans (la Cinta va néixer 8 setmanes abans del que li tocava, a la setmana 32 de gestació). Durant el primer mes de vida de la Cinta … perquè la vam tenir vint-i-cinc dies ingressada a la unitat de neonats de Sant Joan de Déu de Manresa. La Cinta segurament no ho recordarà però ja ens n’encarregarem nosaltres d’explicar-li moltes vegades que l’Àngels, tantes nits com podia, pujava a donar-li el biberó i, sobretot, molta estima i escalf. L’Àngels és una apassionada de la seva feina … i això li dóna un valor afegit; et prepara física i psicològicament, t’informa, et forma i t’aclareix tots aquells dubtes que et van sorgint a mesura que avança l’embaràs i creix la criatura. Malgrat que ja li hem dit moltes vegades, Àngels, moltes gràcies per tot el que has fet per nosaltres.

Mercè, Albert i Queralt

Després de demanar informació a diferents centres, ens vam decantar per 9mesos per realitzar les sessions de prepart perquè la forma de respondre’ns i informar-nos de l’Àngels ja va ser, des d’un principi, diferent: transmetia il.lusió pel que fa. Durant el prepart, l’Àngels t’explica totes les etapes d’una manera molt realista, tal i com són, sense guarnir-ho, i això fa que vagis molt més preparada a viure i gaudir d’una experiència nova i tan important per tu, la teva parella i el teu nadó. En cap moment imposa decisions, sinó que t’explica totes les opcions de què disposes i després decideixes, no només en el part en sí, sinó durant les etapes prèvies i les posteriors. A més, sempre l’hem tingut al nostre costat, tant durant les hores immediatament anteriors al part, com en els dies posteriors. Així doncs, recomanem 9mesos al 100%: l’atenció personalitzada de l’Àngels, la seva professionalitat i, sobretot, el seu tracte humà, et transmet seguretat per afrontar una etapa desconeguda i la més important de la vida de la parella, el naixement d’un fill. Ara continuem amb el postpart, les sessions són igual d’enriquidores que el prepart i ajuda a resoldre molts dubtes que sorgeixen dia a dia. La Queralt i jo ja esperem els dimecres per assistir-hi!! Àngels, moltes gràcies per tot, ha estat i és un plaer compartir aquestes etapes amb tu!!!

Gisela, Marc, Pere i Roc

Vem conèixer l Àngels en la preparació del part del nostre primer fill, el Pere. Des del primer dia vem quedar convençuts que era el que buscàvem. Algú format i amb molta experiència que et dona molta informació del procés en que et trobes, recolzament total a nivell professional, humà i emocional, i l oportunitat de compartir el moment amb gent que està passant pel mateix que tu ( vem fer una colleta molt maca).

Les sessions ens van fer viure i gaudir de l embaràs… éren una estona només dedicada a viure el moment… per pendre’n plena consciència. Vem tenir la sort que estava de guàrdia el dia del part i ens va donar molta seguretat i tranquilitat, així com tota la guàrdia d aquell dia, i va ser una experiència molt bonica. Quan la Gisela va quedar embarassada del Roc també vem anar a les sessions de preparació. La informació ja la teníem, però sentíem la necessitat de viure unes estones tranquils centrant-nos amb el que venia tal i com ho havíem fet amb el primer. Ens va resoldre dubtes i ens va aconsellar. El part del Roc va ser molt especial, una experiència increïblement maca que ens marcarà per sempre, i sempre estarem molt agraïts a l Àngels pels consells rebuts que ens van ser de gran ajuda.

Ariadna i Jaume

Ja estem en plena setmana 38 i escric aquestes línies des d’un estat de dolça espera. Gràcies a l’Àngels aquests dies estan passant amb il·lusió i sense gens de por, tot i les ganes que arribi el moment. El nostre pas per 9 mesos ha estat fantàstic; tenir tota la informació que ens va facilitar l’Àngels ens ha donat molta tranquil·litat. No sabem com anirà el part, però tenim les eines necessàries per afrontar-lo, i el fet de conèixer què està passant en cada moment ens dóna una seguretat que no té preu. L’Àngels és la justa mesura que buscàvem: des d’unes explicacions realistes, tocant de peus a terra i amb base científica, fins al respecte pel procés natural, l’emoció de parir i l’acompanyament intuïtiu. A més a més, aconsegueix un acostament de la parella, facilitant que ens entenguem en uns moments que per la dona explicar com et sents o què necessites es fa tan difícil, i donant-li a l’home la importància que es mereix en aquest moment. Estem molt contents d’haver-te conegut Àngels, i segur que et tindrem molt present quan arribi el moment. Moltes gràcies!

Gemma, Aleix i Ton

Esperàvem il·lusionats l’arribada al món del nostre fill Ton, però alhora vivíem aquests darrers moments amb certa angoixa davant d’una situació que desconeixíem.

El nostre pas per 9mesos va ser del tot positiu i enriquidor, i des del primer dia l’Àngels ens va encomanar la seva serenitat i el seu entusiasme enfront d’aquest màgic moment vital que ens esperava. Gràcies a això i a tots els coneixements que ens va transmetre, vam viure l’última etapa de l’embaràs amb tranquil·litat i naturalitat, gaudint al màxim de cada instant.

L’ambient a les classes, relaxat, agradable i en molt bona companyia, va esdevenir el moment setmanal de connexió amb el nostre fill, el nostre moment preferit de la setmana!

Xevi, Vero i Noah

Ha estat una experiència molt profitosa. No sabíem ben bé el que ens trobaríem i la veritat és que l’Àngels ha fet que desapareguessin els dubtes i les pors que ens podia generar el gran moment. Estem molt contents d’haver comptat amb ella per aquesta experiència i sens dubte ho tornaríem a fer. Gràcies pel tracte i els consells.

Alicia i Yara

“Jo vaig anar a les classes de postpart, va ser el que jo necessitava en aquell moment en el que un nou món s’obria davant meu amb l’arribada de la nostra floreta. Em va donar SEGURETAT per entomar aquests primers mesos, CONFIANÇA en mi mateixa (perquè sobretot no necessites que et diguin com es fan les coses, sinó que el que necessites es saber que les teves decisions son bones) i tot això envoltat de l’AFECTE amb que l’Àngels es caracteritza i amb el que et fa sentir especial. Gràcies per tot.”

Raul

Pues el meu pas va ser perfecte, em va servir per perdre moltes pors que tenia i assabentar-me de qualsevol opció possible de part, de fet ho hem recomanat a tots els amics, vas molt mes segur i tranquil després del pas per “9 mesos”, moltes gracies per tot!!

Anna, Jaume i Martí

Assistir a les classes de pre-part de 9 mesos ens ha servit per arribar en el moment del part molt ben informats. Els coneixements que ens ha transmès l’Àngels ens han estat de gran utilitat per viure la complicada arribada del Martí amb la màxima tranquilitat i conscients de les coses que podien anar passant. Compartir el “camí” de ser pares amb altres parelles ha estat molt enriquidor i emocionant. Totes les sessions, celebrades en un ambient molt agradable i relaxat, han estat de gran interès.

Adela, Albert i Milena

Per nosaltres ha estat una sort poder gaudir de l’acompanyament de l’Àngels en l’embaràs de la nostra segona filla, la Carlota. Havíem conegut l’Àngels durant el part de la nostra primera filla, la Milena, ara ja fa dos anys i mig, i aquest cop de seguida vam tenir clar que volíem que ens acompanyés aquest embaràs. Per nosaltres i per la Milena va ser una sort immensa trobar-nos l’Àngels en aquell part i sé que si no hagués estat per la seva professionalitat i implicació personal, el part no hagués anat ni molt menys tant bé. El seu acompanyament aquesta vegada ens ha aportat molta confiança. L’hem sentit sempre molt propera i li agraïm molt especialment la seva calidesa i disponibilitat en tot moment. Crec que l’Àngels té el do de l’empatia i la consciència profunda de saber què implica el naixement d’un nadó i d’una maternitat acompanyades d’una o altra manera…. i sap acompanyar-ho, comprendre’ns en les nostres inseguretats, escoltar-nos, donar la informació que necessitem en cada moment i recolzar-nos, a cada mare, cada parella i cada criatura per tal que puguem anar destriant com volem construir-nos com a mares i pares d’aquestes criatures tant boniques. Gràcies per treballar tant bé.

Ivan, Rosa i Arnau

Estem molt contens d’haver passat per 9 mesos, ens ha ajudat molt el camí d’aquest embaràs del nostre primer fill. Recomanem a tots els futurs pares que no deixin de viure aquesta experiència, perquè s’ha de viure, no es pot explicar. I sobretot a tu Àngels et donem les gràcies, per tota la bona feina el dia del naixement del nostre fill. Moltes gràcies de tot cor.

Miquel, Anna i Arnau

La nostra experiència amb l’Angels comença des de l’inici del nostre embaràs. Ella ens ha anat fet el seguiment i algunes visites, ens ha resolt els dubtes i ens ha assessorat amb tot el que ha calgut. Després vam començar amb les classes de ioga i prepart, que per a nosaltres han sigut de gran ajuda, tant a l’hora de preparar l’arribada del nostre fill com durant les hores del part, ja que l’Àngels durant les classes de prepart, ha sigut molt propera i ens ha trasmès tot el que ens calia saber per quan arribés el moment de tenir a l’Arnau. L’espai que ofereix 9 mesos et dóna la oportunitat de compartir la teva experiència amb altres parelles i això també és molt enriquidor.Ha sigut una gran experiència que recomanem a tothom!!!! Per altra banda volem agrair a l’Angels d’una forma molt especial el seu acompanyament durant el part. La seva gran professionalitat, la serenitat, la seva tendresa, el suport, els ànims i la força rebuda durant les hores del part han sigut molt importants per nosaltres, ja que hem pogut disfrutar moltíssim del naixament de l’Arnau. Gràcies per ser tu qui ens va entregar el nostre fill en braços per primera vegada! MOLTES GRÀCIES PER TOTA L’AJUDA I ELS SUPORT QUE ENS HAS MOSTRAT, I MOLTISSIMES GRÀCIES PER HAVER COMPARTIT EL MOMENT MES IMPORTANT DE LA NOSTRA VIDA AMB NOSALTRES!!

Anna

A 9mesos m’he sentit com a casa. Tant jo com el meu marit hem assistit a les classes de prepart i ha estat una experiència inmillorable. Segur que quan estiguem esperant el 2on tornarem a venir. Gràcies Àngels.

Cisco, Anna, Mariona i Jana

9 mesos ho vem conèixer per la nostra primera filla, la Mariona, vem fer el curs de prepart i postpart però no ens el va fer l’Àngles sinó l’Alexandra, també una gran professional, perquè l’Àngles tenia els grups plens. Va ser una experiència meravellosa, preparant-nos del tot pel que és el més important de les nostres vides i sobretot acompanyar-nos en els primers mesos de tanta inexperiència i inseguretat.
Després va arribar la Jana, i per nosaltres tornava a ser nou el fet de tenir un segon fill, i no ho vem dubtar ni un moment i vem recòrrer altre vegada  a l’Àngles per preparar-nos tal i com haviem fet amb la Mariona.  Moltes gràcies per la feina que féu!

Bego, Albert i Àsia

El nostre pas per 9 mesos va ser un gran encert, vaig tenir un part molt diferent al que m’esperava i tant el que vam aprendre la meva parella i jo en la preparació al part, com el recolzament de l’Àngels durant el part van ser una ajuda sense preu. Tot i així, el que va ser realment fonamental per a nosaltres va ser el post-part!

Lluís, Esther i Joana

Hi ha un abans i un després d’haver passat per les mans de l’Àngels i el seu centre 9mesos. Jo em trobava amb un bloqueig, doncs cada vegada que em parlaven del part em marejava (fins al punt de desmaiar-me), però amb molta dolçor i paciència l’Àngels em va treure aquesta por i ens va ensenyar (al meu marit i a mi) a estar preparats per qualsevol situació davant d’un tipus de part o un altre. Jo creia que en el moment del part havia de fer tota la feina, però estava equivocada, ens van ensenyar a treballar en equip i cada un tenia una tasca, no em vaig sentir gens sola, no recordo cap por, vaig aguantar les contraccions com em van ensenyar… i l’arribada de la nostra petita Joana va ser màgica i molt feliç. No tinc cap record amarg d’aquell dia. Moltes gràcies Àngels!

Xevi i Eli

Ha sigut una bona experiència. L’Àngels ens ha donat unes bones pautes per començar a fer-nos a la idea de com hem d’afrontar el part, el post-part i la lactància. Ja que som pares per primer com i no és una situació gens fàcil quan no ens hi hem trobat mai. Necessitàvem tota la informació que ens ha donat, els consells i el seu suport. Sabem que podem comptar amb tu. Moltes gràcies per tot.

Muriel, Pat i David

L’Angels ens ha acompanyat en aquesta nova aventura. En el traball de part vam aplicar moltes coses quevam aprendre amb tu: estar tanquils a casa, escoltar el nostre cos, acompanyar el dolor de les contraccions, sentir com s’apropava l’arribada de la Muriel… al final el part va ser natural tal i com haviem somiat i segurament sense l’aprenentatge a 9mesos no ho hauriem aconseguit. Moltes gracies per obrir-nos el cami!

Martina, Adam i Silvia

Ara que ja tenim la Martina als braços i som tan feliços et volem donar les gràcies a tu Àngels per haver-nos acompanyat durant l’embaràs i el postpart. Gràcies a les estones que vam passar junts els divendres al vespre vam gaudir de l’embaràs i del part (que m’angoixava força)i, també estem gaudint del postpart. Les classes (amb tu i tots els companys/es) van aconseguir serenar els moments de nervis i dubtes i van fer que aquest viatge per ser pares fós encara més meravellós! La teva confiança i proximitat ha estat de gran ajuda en aquesta experiència! Fins aviat!!!!!

Núria, Roger, Arnau i Queralt

Tenim un fill de 2 anys i fins que no vam arribar a 9mesos no vam començar a gaudir seriosament del nostre segon embaràs. Aquí vam trobar el silenci, la tranquilitat i l’escolta que no teníem a casa a l’haver d’estar molt per l’Arnau, tant abans com després del part. L’Àngels ens va aportar molt, moltíssim, en tots els aspectes; per descomptat, a nivell d’informació, però també des de la seva pròpia experiència com a mare i llevadora, i em va donar les eines per entendre el meu cos i per poder viure d’una manera molt intensa un dels moments més importants de la meva vida. Crec que en l’embaràs i sobretot en el post-part, hi ha una cosa bàsica, i és que t’escoltin, que et comprenguin i que no et jutgin… l’Àngels ho va fer tot i, per mi, va ser el més important. Em va sorprendre com vaig aconseguir despullar-me i posar nom a totes aquelles emocions, sentiments i pensaments que apareixen durant el post-part i que ens fan sentir tant malament. Amb temps, esforç i a base d’anar-ne parlant, he aconseguit deslliurar-me de la CULPA que tan sovint ens persegueix i ara estic enormament feliç amb els meus fills, amb els dos! Tota la família estem molt contents d’haver-te conegut! Gràcies!

Alba

L’experiència personal de les classes de prepart a 9 mesos ha estat molt gratificant. En el moment en què tenia necessitat de treure’m el cuquet del respecte al part em van recomanar aquest lloc i el fet que el triés va ser perquè tenia l’aval d’una llevadora experimentada de l’Hospital, es feien sessions en grups reduïts, feien ioga i, a part, tot això ho podia compartir amb la meva parella! Posar-nos en mans d’una professional per preparar el part ens va ajudar en tots els moments d’abans i durant. Abans perquè a mesura que anàvem coneixent tècniques i recursos, mètodes per alleugerir el dolor, maneres de parir o saber quan vas de part feia que cada vegada s’esboirés la por i també va permetre consultar dubtes i preocupacions (a les 37 setmanes anàvem de part i es va parar, sort que l’Àngels ens va recomanar vida normal, perquè estàvem disposats a parar-ho tot i no vam anar de part fins a la setmana 42). Tota aquesta informació i coneixement, encara que és impossible aplicar-lo tot al moment del part, serveix perquè ens va donar molta seguretat. I durant simplement per un sol fet, perquè tot el que ens va anar succeint era conegut, això ens va tranquil•litzar molt, ens va donar seguretat. A tall d’exemple i sense voler explicar el meu part -penso que cadascú ha de viure el seu-, en un moment en què els batecs del cor de la nostra nena afluixaven vaig voler i poder confiar en mi i en ella, simplement respirava profundament i els batecs pujaven. La seguretat en nosaltres ens va permetre parir amb molt d’orgull. Si no hagués anat a formació crec que aquesta confiança no hagués aparegut i els nervis m’haguessin desbordat, i això li ho dec, en part, a l’Àngels: gràcies.

Mercè

La meva experiència amb l’Àngels no ha estat en el terreny de la maternitat sinó en el tema emocional. Em va fer un seguiment d’unes quantes sessions per veure que em passava i com em podria ajudar. Quan va tenir ben analitzat el meu cas em va fer unes Flors de Bach, les quals van fer que em recuperés mica en mica del meu estat anímic. Moltíssimes gràcies!

Nuria i Salva

Després d’un primer embaràs carregat d’stress, treballant fins l’últim dia i sense massa informació a les classes de pre-part, i després de viure un primer part molt precipitat en el que no sabíem si el què estava passant era correcte o no, quan vam tornar-nos a quedar embarassats vam optar per assessorar-nos i com que també volia fer ioga per viure l’embaràs relaxada, vam optar per 9 MESOS. L’experiència ens ha anat molt bé a tots 2, tan a nivell meu per viure l’embaràs més conscientment i més relaxada que el primer, com al meu home per saber com ajudar-me i a tots 2 per tenir clar quin tipus de part volíem i acabar-ho aconseguint. 100% recomanable.

Montse, lluís i Arnau

No tenim paraules per descriure la nostra experiència a 9mesos amb l’Àngels. Realment ha sigut una tasca ben profitosa per tots 3. L’ambient immillorable, la professionalitat, l’amabilitat i, el més important, l’amistat. L’Àngels ens ha ajudat a encarar un camí cap a una criança fàcil. Hem fet un grup de mares i pares amb els mateixos dubtes les mateixes pors i tot això gràcies a la calidesa de les paraules de l’Àngels. Moltes gràcies per haver-ns ensenyat tot el que sabem. Fins aviat!!!!!!!!!!!

Lisa

L’Alba va néixer per cessària pk venia de natges. El Gerard va tenir la sort de neixer per part vaginal amb l’Àngels. I que puc dir de l’àngels? La meva amiga, la meva llevadora que m’ha donat seguretat,, que em va fer pujar i baixar escales i estendre roba durant el procés de dil.latació! Que vam riure mentre jo estava assentada  sobre la pilota fent moviments de pèlvis, que ens va estar acompanyant a l’hospital al meu marit i a mi mentre les contraccions es feien cada cop mes difícils de soportar… Però sempre ben acompanyats, ben informats, amb seguretat. Fins que el Gerard va treure el cap i ens vam poder fer la foto tots junts! La millor foto de la meva vida! Gràcies amiga! Per tot el que ets i per tot el que fas!

Estel·la

L’experiència a 9 mesos és altament recomanable, nosaltres vàrem fer el prepart amb el meu company i ens va ajudar moltíssim, amb l’Àngels vam arribar al gran dia de conèixer al nostre fill sense pors, i amb moltes ganes de gaudir del moment.

X i R

“El nostre pas per 9mesos va ser molt satisfactori. Un bon acompanyament per a preparar el part, on vam aprendre en primera persona què és el part respectat. I si a sobre tens la sort, com vam tenir nosaltres, de coincidir amb l’Àngels durant el part a Althaia encara millor! La cirereta del pastís!”.

Joan, Montse i Emma

Ens vam apuntar a les classes de prepart amb l’Àngels, jo la veritat no estava gaire convençut…però me de retractar, em pensava que seria un rotllo naturista, i ens van explicar tot com cal ho fós o no amb ets i uts, amb pros i contres, tot perfecte. Ha estat una experiència magnifica, totes les pors que tenia las ha tret del cap, m’ha ajudat a ser més partícep de l’embaràs de la meva dona, els divendres a les classes em sentia bé i també escoltant amb l’Àngels i les altres parelles. Àngels et felicito per la feina ben feta que fas i t’estarem sempre agraïts, moltes gràcies. Joan Montse i la petita que ha de vindre, Emma.

Aritz, Núria i Aran

Vam apuntar-nos al curs de preparació a la maternitat per tal de viure de manera més conscient el nostre primer embaràs i també amb la finalitat de poder-nos preparar pel part que desitjàvem. Les nostres expectatives s’han vist més complertes. Estem molt agraïts amb 9mesos, en especial amb l’Alexandra. Gràcies per les tècniques que ens heu ensenyat, gràcies per la confiança que ens heu donat i gràcies per la implicació que heu tingut. Ens hem sentit com a casa. Heu resolt els nostres dubtes, heu calmat les nostres angoixes i ens heu animat quan ens ha calgut. Estem desitjant que comenci el curs de post part ! Aprofitem per felicitar l’equip de llevadores que ens van atendre a l’hospital. La Maria i la Vero. Estem encantats amb l’atenció que vam rebre i amb la seva implicació per a poder aconseguir tenir un part natural.

Raquel, Toni i Arnau

Et quedes embarassada i la felicitat t’envaeix, però alhora moltes pors i dubtes, sobretot en el nostre cas on l’ansietat es va apoderar de mi i durant els primers mesos creia que seria incapaç de disfrutar de la nova situació… però vam conèixer a l’Àngels i tot va canviar… informació, paciència, tranquil·litat, ànims…ens va transmetre tot el que necessitavem per a ser conscients de la meravellosa experiència que estavem vivint i exprimir-la al màxim. I quan va néixer l’Arnau… tot va ser fantàstic! Però sense les classes de post-part m’hagués tornat a enfonsar… tenir un fill és dur, però alhora meravellós, i el caliu que es vivia a les classes feien de coixí per totes les nits de son i d’impotència… Ara ja s’han acabat i l’Arnau i jo trobarem molt a faltar els seus nous amiguets i amiguetes, i jo les companyes que pel camí he conegut i amb qui hem compartit aquests moments irrepetibles… Àngels, moltíssimes gràcies per tot!!!!

Maria

Tant el meu home com jo buscàvem assessorament per tal d’encarar el nostre embaràs de la millor manera possible. La veritat és que las classes que imparteix l’Àngels són més que completes. Hem parlat DE TOT, de tal manera que ara ens trobem en un estat de plena confiança en nosaltres mateixos i preparats per rebre el nostre fill. A l’espai que ens ha brindat l’Àngels hem trobat molt més del que experàvem. Moltíssimes gràcies, Àngels, per tot.

Cinta, Queralt i Jordi

Tots els embarassos i els parts són diferents, sovint allò que vols que sigui el teu part no s’assembla de res al que acaba sent una de les teves experiències vitals més importants, per això ara, quasi mig any després que nasqués la Cinta, encara considerem més encertat haver triat 9 mesos a l’hora de rebre suport durant l’embaras, preparar el cos de la mare pel moment de donar a llum i formar-nos tant pel moment del part com en l’estrena com a pares. En el nostre cas mai podrem estar prou agraïts a l’Àngels per la seva ajuda i implicació, no només per tot el que t’explica i la quantitat de dubtes que et resol al llarg de les sessions, sinó pel suport que ens va donar abans del part i durant el primer mes de vida de la Cinta. Abans del naixement … perquè segurament gràcies a l’Àngels la Cinta va poder néixer quatre dies després d’ingressar la Queralt per amenaça de part prematur, amb la importància que aquest temps té de cara a la maduració dels òrgans (la Cinta va néixer 8 setmanes abans del que li tocava, a la setmana 32 de gestació). Durant el primer mes de vida de la Cinta … perquè la vam tenir vint-i-cinc dies ingressada a la unitat de neonats de Sant Joan de Déu de Manresa. La Cinta segurament no ho recordarà però ja ens n’encarregarem nosaltres d’explicar-li moltes vegades que l’Àngels, tantes nits com podia, pujava a donar-li el biberó i, sobretot, molta estima i escalf. L’Àngels és una apassionada de la seva feina … i això li dóna un valor afegit; et prepara física i psicològicament, t’informa, et forma i t’aclareix tots aquells dubtes que et van sorgint a mesura que avança l’embaràs i creix la criatura. Malgrat que ja li hem dit moltes vegades, Àngels, moltes gràcies per tot el que has fet per nosaltres.

Mercè, Albert i Queralt

Després de demanar informació a diferents centres, ens vam decantar per 9mesos per realitzar les sessions de prepart perquè la forma de respondre’ns i informar-nos de l’Àngels ja va ser, des d’un principi, diferent: transmetia il.lusió pel que fa. Durant el prepart, l’Àngels t’explica totes les etapes d’una manera molt realista, tal i com són, sense guarnir-ho, i això fa que vagis molt més preparada a viure i gaudir d’una experiència nova i tan important per tu, la teva parella i el teu nadó. En cap moment imposa decisions, sinó que t’explica totes les opcions de què disposes i després decideixes, no només en el part en sí, sinó durant les etapes prèvies i les posteriors. A més, sempre l’hem tingut al nostre costat, tant durant les hores immediatament anteriors al part, com en els dies posteriors. Així doncs, recomanem 9mesos al 100%: l’atenció personalitzada de l’Àngels, la seva professionalitat i, sobretot, el seu tracte humà, et transmet seguretat per afrontar una etapa desconeguda i la més important de la vida de la parella, el naixement d’un fill. Ara continuem amb el postpart, les sessions són igual d’enriquidores que el prepart i ajuda a resoldre molts dubtes que sorgeixen dia a dia. La Queralt i jo ja esperem els dimecres per assistir-hi!! Àngels, moltes gràcies per tot, ha estat i és un plaer compartir aquestes etapes amb tu!!!

ENVIA EL TEU TESTIMONI

Gràcies!

El teu testimoni pot ser molt important per a parelles que, com tu, s’han plantejat en algún moment l’ajuda d’una llevadora. Si entre tots podem donar més informació, segur que estaràn més segurs de quins passos seguir i quina és la millor opció per a ells.

El vostre testimoni es publicarà sense cap mena d’alteració. Gràcies per compartir la vostra experiència!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.