Sóc

l'Àngels Bonet

QUI SÓC

Sóc una llevadora jove, mare de 2 fills, el Pol de 13 anys i la Paula de 11, amb experiència, motivació, ganes i amor que et vull acompanyar al llarg de tot el procés de gestació, acompanyament a la dilatació/part, i durant el període de post part.

Sóc una Llevadora formada a Catalunya, a la Unitat docent de Llevadores de Barcelona, amb la meva pràctica assistencial durant la meva formació a l’Hospital General de Vic . A més a més presto assistència a parts a la Catalunya Central, concretament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa des del 2007, ambdós hospitals són hospitals acreditats i de referència d’atenció a parts naturals de Catalunya.

Una llevadora també formada per a l’assistència i l’acompanyament del part a domicili. IBCLC (Consultora Internacional de Lactància Materna), Assessora a la lactància materna i Terapeuta floral per la  SEDIBAC. Llevadora d’acompanyament del Part a Casa amb Dpartacasa, societat que comparteixo amb 3 magnífiques companyes i amigues, l’Alicia, la Cesca i l Montse.  Una llevadora amb interès perquè totes les dones i les seves respectives parelles aconsegueixin el part que desitgen. El part ha de ser respectat per les persones que tenen el goig d’acompanyar-lo.

Em fascina la meva feina, la faig amb ganes, emoció i molta il·lusió i impregno a les parelles perquè ho visquin així. Considero que el naixement d’un fill és una de les vivències més importants que pot tenir una parella, i per aquest fet és indispensable que tant la dona com la seva parella estiguin el millor preparats i assessorats possible.

No tinc cap tendència radical, però predomina en mi el respecte a la dona, a la feminitat i al part. Considero que l’acte de parir és un acte d’amor i per aquest mateix fet crec que tant la dona com la seva parella han d’estar ben informats per poder aconseguir el tipus de part que més desitgen. Per tal de que aquest sigui un acte de respecte i d’amor

Jo aportaré tota la informació necessària per tal que les parelles tinguin les eines suficients per decidir quina és la tendència que més s’adapta a la seva manera de ser. Jo sóc el meu propi equip, tot i que tinc la sort de comptar amb un equip multidisciplinari que em recolza quan és necessari.

Perquè això sigui possible sóc una llevadora que em dec a l’actualització dels meus coneixements dia a dia. Perquè vivim amb un món canviant i es d’obligatorietat estar al dia dels nous avenços i de les noves evidències científiques que avalen les pràctiques respectuoses cap al procés de part, cap a les mares i cap als bebès.

EQUIP MULTIDISCIPLINARI

Àngels Bonet, Infermera des del 1998 i Llevadora des del 2005. Màster en la Metodologia de la Simulació en les ciències clíniques i socials. Llevadora, Assessora de lactància i IBCLC a la Sala de parts de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Tutora de LLevadores Residents.  Llevadora en l’acompanyament del part a casa amb Dpartacasa, membre de l’associació ALPAC. Llevadora col·laboradora docent a la UManresa (Universitat Central de Catalunya) i impartint docència freelance de Simulació en tots els àmbits però molt concretament en les emergències obstètriques i el part extra hospitalari.

Miriam Vidal > Fisioterapeuta diplomada a la FUB Manresa 2005 (UAB). Propietària del Centre Vitae Salut de Santpedor. Mare del Nil.

Especialitzada en:

  • Fisioteràpia Obstètrica i Uroginecològica,
  • Fisioteràpia Respiratoria Pediàtrica.
  • Valoració i tractament Miofacial.
  • Instructora de Pilates i hipopressius.

Elisabet Padró > Fisioterapeuta i Diplomada en Infermeria per la FUB Manresa (UAB). Limfoterapeuta formada a l’institut Ferlo, professora de Pilates, especialista en fisioteràpia obstètrica i sol pèlvic. Actualment treballa a la Residència Bell Repòs de Súria. És mare de 2 fills.

QUÈ CAL SABER?

Monogràfics ioga

El ioga, una eina important per a connectar-te amb el cos durant la gestació i afavorir el vincle materno filial els primers mesos de vida.

Preparació al part

Un bon assessorament durant els últims mesos de la gestació és imprescindible.. La preparació al part amb parella.

Acompanyament dilatació

La llevadora t’assegura una atenció continuada durant la primera etapa del part en l’entorn més proper com es el teu domicili.

Segones maternitats

També és imprescindible la preparació per un segon fill o posteriors. Fem-ho d’una manera diferent i pràctica.

Postpart

El postpart, una etapa de canvis i adaptació en el rol de mare i el rol de parella.

Espai nadons

Trobades mensuals amb els pares per poder compartir temes relacionats amb criança durant els 2 primers anys de vida.

Terapies alternatives

Moltes vegades les teràpies alternatives son un recurs útil durant la gestació, el part i/o el postpart.

ENVIA’M UN MISSATGE