Sóc

l'Àngels Bonet

QUI SÓC

Jo sóc una llevadora jove, mare de 2 fills, el Pol de 10 anys i la Paula de 8, amb experiència, motivació, ganes i amor que et vull acompanyar al llarg de tot el procés de gestació, acompanyament a la dilatació/part, i durant el període de post part.

Sóc una Llevadora formada a Catalunya, a la Unitat docent de Llevadores de Barcelona, amb la meva pràctica assistencial durant la meva formació a l’Hospital General de Vic . A més a més presto assistència a parts a la Catalunya Central, concretament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa des del 2007, ambdós hospitals són hospitals acreditats i de referència d’atenció a parts naturals de Catalunya.

Una llevadora també formada per a l’assistència i l’acompanyament del part a domicili. Terapeuta floral i membre de la SEDIBAC. Una llevadora amb interès perquè totes les dones i les seves parelles aconsegueixin el part que desitgen. El part ha de ser respectat per les persones que tenen el goig d’acompanyar-lo.

Em fascina la meva feina, la faig amb ganes, emoció i molta il·lusió i impregno a les parelles perquè ho visquin així. Considero que el naixement d’un fill és una de les vivències més importants que pot tenir una parella, i per aquest fet és indispensable que tant la dona com la seva parella estiguin el millor preparats i assessorats possible.

No tinc cap tendència radical, però predomina en mi el respecte a la persona i al procés de parir. Considero que l’acte de parir és un acte d’amor i per aquest mateix fet crec que tant la dona com la seva parella han d’estar ben informats per poder aconseguir el tipus de part que més desitgen.

Jo aportaré tota la informació necessària per tal que les parelles tinguin les eines suficients per decidir quina és la tendència que més s’adapta a la seva manera de ser. Jo sóc el meu propi equip, tot i que tinc la sort de comptar amb un equip multidisciplinari que em recolza quan és necessari.

EQUIP MULTIDISCIPLINARI

Bianca Castellano > Graduada en fisioteràpia i en especialitat de neurorehabilitació pediàtrica. Màster en Psicomotricitat. Vital.

Elisabet Padró > Fisioterapeuta i Diplomada en Infermeria per la FUB Manresa (UAB). Limfoterapeuta formada a l’institut Ferlo, professora de Pilates, especialista en fisioteràpia obstètrica i sol pèlvic. Actualment treballa a la Residència Bell Repòs de Súria. És mare de 2 fills.

Cesca Aguirre, Alicia Macarrilla, Irene Marimon i Àngels Bonet. Equip de llevadores Dpartacasa, parts a casa.

Toni Bereguel > Osteòpata i fisioterapeuta especialitzat en abordatges suaus (subtil, facial, tissular, bio-dinàmic, craneo-sacral…) Especialitzat en embarassades, osteoobstetrica i pediàtrica i també en reeducació Postural Global. Fisioterapeuta esportiu amb la selecció espanyola de hoquei herba.

Montse Albiol > Llevadora. Reflexologia Infantil- AEMI.

Anna Biosca > Diplomada en Educació social. Postgrau de Mediació familiar, escolar i comunitària. Educadora social en equip bàsic d’atenció social primària amb infància, adolescència i família. Mare de dos fills.

Cesca Aguirre, Alicia Macarrilla, Irene Marimon i Àngels Bonet. Equip de llevadores Dpartacasa, parts a casa.

QUÈ CAL SABER?

Monogràfics ioga

El ioga, una eina important per a connectar-te amb el cos durant la gestació i afavorir el vincle materno filial els primers mesos de vida.

Preparació al part

Un bon assessorament durant els últims mesos de la gestació és imprescindible.. La preparació al part amb parella.

Acompanyament dilatació

La llevadora t’assegura una atenció continuada durant la primera etapa del part en l’entorn més proper com es el teu domicili.

Segones maternitats

També és imprescindible la preparació per un segon fill o posteriors. Fem-ho d’una manera diferent i pràctica.

Postpart

El postpart, una etapa de canvis i adaptació en el rol de mare i el rol de parella.

Espai nadons

Trobades mensuals amb els pares per poder compartir temes relacionats amb criança durant els 2 primers anys de vida.

Terapies alternatives

Moltes vegades les teràpies alternatives son un recurs útil durant la gestació, el part i/o el postpart.

ENVIA’M UN MISSATGE

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge