A 9mesos anem sumant. ACOMPANYANT

Anem sumant famílies a 9mesos. ACOMPANYANT.

Els Intensius de 9mesos no et deixaran indiferent.

Un cap de setmana més acompanyant parelles amb l’intensiu de la preparació al part d’una manera conscient, racional i amorosa. Acompanyant des del respecte i des de la llibertat per poder decidir. Acompanyant i empoderant amb actitud positiva pel moment màgic del part.

Acompanyant en la connexió i la confiança del cos de la dona i els canvis que experimenta al final de l’embaràs, part i postpart. Agafant seguretat, confiança, ganes i actitud positiva.

Acompanyant a les parelles, figures essencials per aquest moment per vetllar per la seguretat de la dona, la confiança i la tranquil·litat.

Acompanyant aquestes parelles a les últimes setmanes de la gestació per tal de que confiïn amb el seu propi cos, reconeguin el signes i símptomes de part i gaudeixin al màxim d’una de les millors experiències de la vida, parir i acompanyar el naixement d’un@ fill@.

Preparant motxilles que s’ompliran d’experiència, emoció, aventura i nou projecte de família. Sempre des del respecte i sentit comú. Instaurant els pilars bàsics de la criança envoltats d’amor i respecte que ens permetin gaudir els primers mesos del nostre fill@ amb il·lusió i tranquil·litat.  Senzillament gaudir dels primers dies, acompanyant. Amb dies més bons que altres, però tots enriquidors.

Escoltar, respirar, confiar, viure i gaudir .

Acompanyada de: “CONFIA i RESPIRA” la meva nova “guieta” dissenyada per acompanyar a les parelles que han confiat amb 9mesos. És una mini guia molt aclaridora i amb conceptes bàsics.  Feta amb molt carinyo i molt amor. Espero us ajudi i us acompanyi en aquestes últimes setmanes d’embaràs. Gràcies per confiar.

Ja estan programades les dates dels intensius dels propers 3 mesos, no perdis l’oportunitat i apunta’t i recorda que pot ser un bon regal per les parelles que esperen un fill.

Seguim. Bon cap de setmana.  6d119ed594ccfbc97f2f5f4fbf2cdbae