A l’abril, gràcies mil.

El mes d’abril per mi es un mes on s’evoquen molts records, vaig ser mare dels meus dos fills ( el Pol que ha fet 8 anys i la Paula 6) . Per mi l’abril ho etiquetaria amb moltes paraules, primavera, maternitat, olors, sentiments, emocions, roses, amor, llibres, senyeres, pasqua, tendresa…tants conceptes i tots amb tants significats. Però en vull mencionar  2 de molt especials per mi, que han deixat petjada a la meva vida.

Respecte la maternitat, ser mare es el millor que m’ha passat,  des d’aquí donar les gràcies a les persones que em van acompanyar en els meus dos parts. Dos parts fantàstics, fàcils i molt respectats, plens de pau i serenor. Pau i tranquil·litat que em van saber transmetre les llevadores que m’acompanyaven i als meus dos fills des del mes profund interior del meu úter i ara, que son 2 persones meravelloses que s’han dedicat a posar-me la vida planera i fàcil i acompanyar-me en tots els moments, tant en els bons com els que no ho han estat tant.

I per altra banda, l’abril també em recorda molt a la petita Abril, la petita Abril es una valenta capitana d’un vaixell que als 5 mesos de vida es va haver d’afrontar davant una Leucèmia, i si! la valenta se’n va sortir però a final d’aquest any que hem passat va tenir una recaiguda i ara com abans i amb mes forces està lluitant com una campiona, des d’aquí també li dic moltes gràcies a ella perquè m’ha fet aprendre coses molt importants. I també li envio molt ànims a ella, a la seva germana i als seus pares. Abril, tu has traspassat tots els obstacles que se t’han posat pel camí, i ara una vegada més sortiràs guanyant. Tu pots petita!!

Fer saber a tothom que 9mesos ja fa 8 anys que  acompanya parelles, famílies, embarassos, postparts, lactàncies. Amb entusiasme, alegria, respecte i molt d’amor. Molts mails, moltes trucades i molts molts wazzups.

Aquest post va dedicat a tots vosaltres, a tots els que heu escollit per primera vegada la preparació de 9mesos, a tots els que repetiu que sou molts i a tots els que visiteu la pàgina si més no per informar-vos i per interessar-vos d’una preparació al part de manera conscient, personalitzada, humana i respectuosa.

Gràcies a totes/s, perquè dia rere dia, setmana rere setmana aprenc de tots vosaltres i que cada vegada que m’arriba una nota d’agraïment em dona més força a seguir fent la meva feina tal i com m’agrada, com sento i com simplement faig. Amb senzillesa i molt d’amor. Gràcies a tots.

I, gràcies al meu company de viatge, al teu costat tot és molt més fàcil i tot rutlla simplement perfecte. A tu. 😉