Que el 2018 ens porti naixements màgics i únics.

Laura, Maira, Isidre, Gisela, Marc, Pere, Roc, Anna, Martí, Montse, Ricard, Yamilen, Marina, Anna, Olga, Sara, Claudia, Maite, Anna, Edu, Laura, Helena, Dani, Àlex, Rosa, Hèctor, Leo, Bianca, Albert, Jan, Estel·la, Raúl, Marcel, Marta, Enric, Anna, Carme, Jordi, Olga, Alba, Vero, Quico, Cristina, Joan, Marta, Jose, Ariadna, Carme, Fèlix, Isaac, Anna, Joan, Lluc, Maria, Mireia, Genís, Ainet, Laia, Pere, Lia, Mercè, Jona, Cristina i Ramón. Moltíssimes gràcies per confiar amb mi i per tenir el goig d’haver-vos acompanyat durant la vostra maternitat i paternitat. Desitjo que gaudiu al màxim dels vostres fills cada dia de l’any.

Em fascinen els parts i veure el creuament de mirades entre mare i fill quan es miren per primer cop. Es un moment màgic. Nosaltres, les dones, les llevadores em de procurar que totes les dones que pareixen puguin gaudir d’aquest moment.

Avui he decidit acomiadar l’any amb aquesta foto per plasmar que no solament té un naixement joiós aquell nadó que acaba amb un part vaginal, hem de tenir amb compte que moltes nenes i nens decideixen nàixer per cesària. Jo tinc la sort de poder acompanyar molts naixements en el meu dia a dia; tant parts vaginals, parts intervinguts, cesàries i parts a casa. Es molt important que totes les dones estiguin i se sentin ben acompanyades en totes les situacions per tal de que visquin el naixement d’un fill com la millor experiència màgica de la vida.  Perquè es important tenir en compte que cada embaràs, cada part i cada naixement i cada postpart es únic i irrepetible.

Aquesta foto dedicada molt especialment a la meva germana que va es va posar de part a la setmana 36,4; dos dies abans que li realitzessin una versió externa perquè la meva fillola estava col·locada de natges; no li devia agradar la idea de la versió i va decidir nàixer dos dies abans per cesària en curs de part.

Per tu, Noa
Per tu, Noa